Държава, която иска да бъде суверенна, не може да си

...
Държава, която иска да бъде суверенна, не може да си
Коментари Харесай

Каракачанов против това у нас да има паметници на чужди армии

Държава, която желае да бъде суверенна, не може да си разрешава да има монументи на непознати армии. Това съобщи пред БНР някогашният министър на защитата и почетен ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Той уточни, че преди години е имало концепция с цел да се направи монумент на Сюлейман паша на Шипка, само че българските управляващи не са разрешили това да се случи. Не би трябвало да има монумент на никакви непознати армии, които са влизали в България по време на война. Както не би трябвало да има монумент на Съветската войска, по този начин не би трябвало да има монумент и на американските летци , безапелационен бе почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация.

По думите му руската войска влиза ва територията ни, откакто афишира война на България. Каракачанов акцентира, че американските летци пък са бомбардирали София и други градове в рамките на страната.

По отношение на Шенген той съобщи, че за Шенген единствено по въздух е насмешка. Според него българската стопанска система и бизнеса търпят доста удари, тъй като не сме част от шенгенското пространство. Той е изрично срещу да се одобряват изискванията на Австрия.

Каракачанов засегна и тематиката за военната поддръжка за Украйна. Т ой не схваща политиката да се подарява въоръжение, следвайки мантрата, че то е остаряло и негодно . Според него е неистина, че оръжията които подаряваме на Украйна са негодни. Комплексите С-300 не са нито развалени, нито счупени. Просто ръководещите извършват следващата непозната поръчка - от посолството, сподели още той.
 Започна демонтажът на МОЧА Обновена
Започна демонтажът на МОЧА

Фигурите ще бъдат свалени, реставрирани и след това...?
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР