Дарин Ангелов май още е влюбен в голямата си любов

...
Дарин Ангелов май още е влюбен в голямата си любов
Коментари Харесай

Бомба: Дарин Ангелов се увърта около Мариана Попова!

Дарин Ангелов май още е влюбен в огромната си обич Мариана Попова!
Казано е, че любовта не умира, в случай че е била същинска. Дали няма да се окаже по този начин и в тази ситуация с артиста Дарин Ангелов и тогавашната му огромна обич Мариана Попова?! Както знаем, двамата са дружно за първи път след раздялата си преди толкоз години, а ги събра сцената на шоуто „Капките“.
 Мариана Попова
Влюбен ли е още Дарин Ангелов в Мариана Попова?!

При все, че Мариана и Дарин се разделиха повече от скандално и бурно като всеки обсипа другия с колкото можа обиди, държанието им през днешния ден е много забавно. Особено това на Дарин, който по всякакъв начин се пробва да се увърта към някогашната, въпреки да е женен.

Преди месеци се заприказва, че Ангелов и брачната половинка му са завършили взаимния си живот, само че доказателство за това досега липсва. Дарин съобщи, че обича жена си, само че държанието му приказва друго.

Източници от кухнята на предаването разкриват, че още от първия лайф Ангелов с пробва да се сближи с някогашната си, която обаче продължава да се държи хладно и резервирано. Снощи Дарин учуди всички като даде своите петте точки на финала на шоуто точно на Попова. Тя още веднъж не реагира.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР