Дара Екимова, порасналата дъщеря на легендарния певец Дими от "Сленг"

...
Дара Екимова, порасналата дъщеря на легендарния певец Дими от "Сленг"
Коментари Харесай

Дара Екимова призна: Твърде млада съм, за да кажа какво е успехът

Дара Екимова, порасналата щерка на именития артист Дими от "Сленг " и Ива Екимова, към този момент върви по стъпките на починалия си татко и самоуверено реализира триумфи в музиката.

Тя е единствено на 20 година, само че към този момент е позната на публиката с няколко шлагера и е твърдо решена да завладява нови върхове. При последното си изявление за Нова Тв Дара споделя, че повода за достиженията ѝ е нейната сдържаност, само че и призна, че е прекомерно е млада, с цел да дефинира какво е триумфът.

Екимова споделя още, че е сериозна към себе си и освен и това ѝ оказва помощ да се бори и да върви напред. "Това е пътят ", безапелационна е младата певица. Тя не крие, че като всеки стимулиран човек при започване на кариерата си, е доста нетърпелива, а за огромните достижения е належащо време и несъмнено, шанс.

Дара проговори и за персоналния си живот, като акцентира, че мъчно може да се влюби, защото мъжът, който ще бъде неин сътрудник, би трябвало да има доста качества и не би направила никакъв компромис по този въпрос.

"Не се оглеждам за сътрудник. Гледам да се обкръжавам с хора, с които вибрираме на една периодичност ", споделя певицата.

Тази вечер следва Дара Екимова още веднъж да завладее сцената, от 20 ч. в "Кино Кабана ".

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР