Дара Екимова изригна след Гласът на България. Щерката на Дими

...
Дара Екимова изригна след Гласът на България. Щерката на Дими
Коментари Харесай

Какво каза Дара Екимова след провала в Гласът на България

Дара Екимова изригна след " Гласът на България ". Щерката на Дими от Сленг не съумя да прескочи даже първия кръг на музикалното риалити откакто нито един от менторите не я изиска в тима си.

Това незабавно даде мотив на злобарите да й се подиграят, че връзките на майка й не постоянно ще я избутват напред. Особено когато би трябвало да блесне със лични сили, а не с името на родителите си. Естествено, това нарани младото момиче и тя побърза да отговори на критиците, написа злословия.нет.

В дълъг пост във Facebook профила си Дара съобщи, че неуспехът не я е демотивирал, а в противен случай. „ За тези, които считат, че не съм нещо изключително, за музиката би трябвало и сърце, освен уши. За тези, които ме поддържат и имат вяра в мен, благодаря ви!

Вярвам в себе си и се гордея със себе си. Имам още доста да работя, само че в никакъв случай нищо няма да ме спре от това да се боря. Винаги ще има ”хейтъри ”, само че в последна сметка, който се усеща добре в личната си кожа и се харесва, в никакъв случай няма да плюе по труда на различен човек. “, изрично съобщи тийнейджърката, и добави, че е уверена, че един ден тези, които я плюят в този момент, ще се редят на опашка, с цел да си купят билет за неин концерт.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР