ДАНС е поискала от всички нотариуси в страната да поставят

...
ДАНС е поискала от всички нотариуси в страната да поставят
Коментари Харесай

ДАНС се занимава с внуците ми, обяви Божков

ДАНС е поискала от всички нотариуси в страната да слагат под наблюдаване и да забавят покупко-продажби с имущество на хазартния необут Васил Божков, негови компании, фондации и свързани с него лица. Това излиза наяве от оповестен от предприемача във фейсбук документ. Особеното наблюдаване би трябвало да продължи до края на годината. Дотогава нотариусите би трябвало и да забавят реализирането на тези покупко-продажби, показва се в настояването на ДАНС. То е подписано от шефа на финансовото разузнаване Георги Попоиванов. Изпратено е преди няколко дни – на 27 август. Това е пълномощие на ДАНС по закона за ограниченията против изпиране на пари.

В листата с компании под изключително наблюдаване са към 200 сдружения, както и няколко физически лица.

" В този " незаконен " лист са включени даже внуците ми ", написа Божков.

Според него издаването на сходен документ е " директно доказателство за нарушение на законите, корист с власт и принуда ".

" Днес Шиши ръководи още веднъж ДАНС. Този път импровизирано. Използва го за бухалка, с цел да заграбва бизнеси и прикрива закононарушенията си. Документът, който обявявам е изпратен от негова маша и началник в ДАНС до всички нотариуси в България ", показва укриващият се в Дубай предприемач.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР