Дано всички вече разберат, че ако Владимир Путин победи Украйна,

...
Дано всички вече разберат, че ако Владимир Путин победи Украйна,
Коментари Харесай

Военен експерт: Ако Украйна загуби войната, има опасност украинците да тръгнат срещу Запада

Дано всички към този момент схванат, че в случай че Владимир Путин победи Украйна, той няма да спре тук, ще продължи напред. И той ще продължи напред благодарение на украинците, които ще окове. Не изключвам да има настроения измежду украинците за „ възмездие против европейците, които ни изоставиха “.

Това съмнение е изразил специалистът по авиация и някогашен инженер-изпитател в конструкторското бюро „ Антонов “ Константин Криволап пред организация УНИАН. По думите му НАТО се нуждае доста повече от Украйна, в сравнение с противоположното, тъй като сега Украйна пази своите съдружници, в лицето на Европейски Съюз и НАТО.

„ Могат ли най-модерните специфични елементи на армията на НАТО да създадат това, което нашите момчета в този момент вършат на фронта? Никога... “, безапелационен е Константин Криволап.

Той разяснява информацията, че Съединени американски щати са поискали от Киев да спре да нападна петролни рафинерии надълбоко на съветска територия.

„ Въпреки всички изказвания на американците, считам, че сходни офанзиви би трябвало да продължат. Унищожаването на съветските рафинерии няма нищо общо с цените на петрола на международния пазар. Подобни изявления най-вероятно са свързани с политиката на Съливан (съветник по националната сигурност на президента на САЩ), че няма потребност да дразним Русия “, показва военният специалист.

„ Ако погледнете общия индустриален потенциал на съветските предприятия и уреди, които ударихме, се оказва, че повече от 50% от съветската петролна промишленост е ударена. Това не значи, че потенциалът е намалял с 50%, тъй като равнището на вредите е друго във всички тези рафинерии. Но фактът, че 50% от рафинериите са покрити, е реалност. Последните данни сочат спад на производството с 15%. Сега компенсират това с бензин от Беларус и Казахстан “, изяснява Криволап.

Той прикани НАТО да даде на Киев изтребители F-16 и системи „ Пейтриът “. И акцентира, чеВладимир Путин е доста смутен от потапянето на съветски кораби в Черно море.

„ Огромни кораби, които са гордостта на флота, гордостта на нацията, са унищожени от дрон с мотор на мотоциклет. Трудно е да се помири с това... Путин е доста смутен “, декларира Константин Криволап.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР