Данните от черните кутии на разбилия се преди седмица в

...
Данните от черните кутии на разбилия се преди седмица в
Коментари Харесай

Данните от черните кутии показали явни прилики при двете катастрофи с Боинг 737 МАКС 8

Данните от черните кутии на разрушилия се преди седмица в Етиопия " Боинг 737 МАКС 8 " демонстрират " очевидни прилики " с злополуката на индонезийски аероплан от същия модел през октомври. Това разгласи през днешния ден етиопският министър на превоза Дагмавит Могес, представена от международните организации и Българска телеграфна агенция.

``
реклама

Черната кутия, записваща параметрите на полета, е посочила " ясни прилики " сред злополуките на двата самолета от един и същи модел, сподели Могес на конференция. Тя означи, че устройствата са в положително положение.

Предварителният отчет за аргументите за авиокатастрофата ще бъде оповестен до 30 дни, добави етиопският министър на превоза.

Всички 157 души на борда починаха, когато аероплан " Боинг 737 МАКС 8 " на Етиопските авиолинии, изпълняващ полет от Адис Абеба до Найроби, се разруши малко след политане на 10 март.

Редица страни, измежду които и Съединените щати, постановиха възбрана самолети от този модел да летят. Американската компания производител " Боинг " би трябвало да потвърди, че " 737 МАКС 8 " са безвредни на фона на съмненията, че дефектни датчици и програмен продукт са съдействали за двете произшествия, станали в разстояние на по-малко от половин година, отбелязва Асошиейтед прес.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР