Дания и САЩ са сред шест държави, които са съобщили

...
Дания и САЩ са сред шест държави, които са съобщили
Коментари Харесай

Коронавирусът полази норки във ферми в шест държави

Дания и Съединени американски щати са измежду шест страни, които са съобщили за нови случаи на, свързани с ферми за, заяви Световната здравна организация.
Италия, Холандия, Испания и Швеция са другите страни, които са разкрили SARS-CoV-2 в норки, се споделя в изказване на СЗО.
 Блокада в Дания след разновидността на ковид, обвързвана с норки Блокада в Дания след разновидността на ковид, обвързвана с норки
Специални ограничавания разгласи Дания за над 280 000 души в северозападната част на страната, откакто мутирала версия на новия корон...
Дания наложи строги ограничения в северните региони от страната, откакто предизвести, че разновидност на вируса е прескочила от норки на хора и е заразила 12 души.
Копенхаген предизвести, че разновидността може да заплаши успеваемостта на всяка бъдеща ваксина и разпореди избиването на всички 15-17 милиона норки в страната.
Англия в събота забрани влизането на всички чужденци, идващи от Дания, откакто разновидността, обвързвана с ферми за норки, беше открита при хора.
Учените споделят, че вирусните разновидности са постоянно срещани и постоянно безвредни и тази не предизвиква по-тежко заболяване при хората.
 Дания избива норките поради ковид Дания избива норките поради ковид
Правителството на Дания ще избие всички норки по фермите в страната, с цел да предотврати риска животните да предадат наново разновидност на...
Но датските здравни управляващи показаха угриженост, че този тип, прочут като " Клъстер 5 ", не се попречва от антитела в същата степен като естествения вирус, заради което се опасяват, че това може да заплаши ефикасността на имунизациите, които се създават по целия свят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР