Дания и един спортните гиганти Hummel ще спазят обещанието, заявено

...
Дания и един спортните гиганти Hummel ще спазят обещанието, заявено
Коментари Харесай

Дания удържа на думата си, ще играе с незабележими екипи в Катар

Дания и един спортните колоси " Hummel " ще спазят обещанието, декларирано от федерацията пред почитателите още преди няколко месеца.

В страната има доста мощни настроения против домакина на Мондиала Катар, където ще играе и Червения динамит. И от управлението на футбола дадоха обещание, че ще има форма на митинг, въпреки да няма късмет за цялостен протест.

И по този начин преди няколко дни против Франция датчаните играха с алените си фланелки, само че имаше разлика друго. Емблемата на отбора съвсем се разграничава, а екипът като цяло няма бляскавост, цветът е " приглушен ".

От производителя " Hummel ", който " облича " с екипировка датския народен тим от години, обясниха:

" Искаме екипите да са незабележими, ние да сме незабележими. Не адмирираме това, което се случва в Катар.

Искаме да покажем формата си на митинг против цялата кръв, която е пролята там. Отборът и федерацията се съгласиха единомислещо с това наше решение. Не желаеме да бъдем " забележими " в страна, където хиляди изгубиха живота си ".

Реакцията от Катар не закъсня и решението бе наказано от уредниците.

Но те не могат да забранят на Дания да играе в какъвто желае екип. На него няма спонсорско лого, което е единственото разказано в разпоредбите нарушаване, написа dir.bg.Трябва да се вгледаш, с цел да видиш тези на производителя на фланелката, и на федерацията - точно това е концепцията на митинга.
   Вижте тази обява в Instagram.   
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР