Даниил Медведев трябваше да се раздели със серията си от

...
Даниил Медведев трябваше да се раздели със серията си от
Коментари Харесай

Само с общо 63 минути прекарани на корта: Медведев вече е на 1/8-финалите в Маями

Даниил Медведев трябваше да се раздели със серията си от 19 следващи победи, откакто изгуби финала на Индиън Уелс от Карлос Аларас. Самото постигане до тази фаза обаче несъмнено може да бъде считано за сериозен триумф от страна на руснака, който не спря да се оплаква от скоростта на настилката, само че откри метод да се показа на чудесно равнище, макар че имаше толкоз съществени компликации с изискванията на шампионата.

Сега обаче Даниил може да се завърна към играта на " същински твърди кортове ", тъй като изискванията в Маями са надалеч по-бързи и той сподели, че е подготвен да се бори за спечелването на нов огромен трофей, откакто отпусна едвам три гейма на Роберто Карбайес Баена.

Оказва се, че този 63-минутен триумф ще бъде задоволителен на някогашния номер едно да го класира за етапа на осминафиналите, тъй като словакът Алекс Молчан е получил контузия в региона на бедрото и няма да може да продължи присъединяване си в Маями. Медведев пък евентуално няма да има особени усложнения и в идващия си дуел, тъй като ще срещне един всред непоставените Куентин Алис и Макензи Макдоналд, тъй че остава въпросителна до какъв брой московчанинът ще е навлязъл в темп, в случай че се класира за четвътфиналите, където към този момент може да се срещне с някогашния първенец Хуберт Хуркач, от който е изгубил в последните им две срещи.

Former World No.1 Daniil Medvedev is into the last 16 of Miami after dropping just three games
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР