Даниил Медведев продължи победната си серия, след като в осминафинален

...
Даниил Медведев продължи победната си серия, след като в осминафинален
Коментари Харесай

Медведев и Хуркач с нови победи в Дубай

Даниил Медведев продължи победната си серия, откакто в осминафинален конфликт от шампионата в Дубай надделя Александър Бублик с 6-4, 6-2 за малко над час игра.
Руснакът, който завоюва поредно купите в Ротердам и Доха в следващи седмици, нямаше проблеми против отстранилия Александър Лазаров на старта на конкуренцията казахстанец. Медведев се нуждаеше от един пробив в първия сет и два във втория, с цел да се поздрави с триумфа, който му подсигурява мач с осмия в схемата Борна Чорич, надиграл Танаси Кокинакис в три сета.

Медведев върви към чакан конфликт с поставения под номер 1 Новак Джокович, който се оправи с нидерландеца Талон Грикспор след 6-2, 6-3. Преди това обаче Джокера би трябвало да преодолее първенеца в Марсилия Хуберт Хуркач, който в профил втори следващ руснак в лицето на Павел Котов след 7-5, 6-1. Полякът имаше усложнения единствено в първия сет, когато се нуждаеше от късен пробив, с цел да поведе в резултата, а по-късно даде гейм на 138-ия в света във втория.

В долната половина на схемата Александър Зверев ще спори с италианеца Лоренцо Сонего, до момента в който вторият подложен Андрей Рубльов има за противник Ботик ван де Зандсхулп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР