Даниил Медведев поздрави директора на WTA Стив Саймън за решението

...
Даниил Медведев поздрави директора на WTA Стив Саймън за решението
Коментари Харесай

Медведев: Китай не е единствената страна с политически проблеми, в която играем

Даниил Медведев поздрави шефа на WTA Стив Саймън за решението женският тур да прекрати всичките си шампионати в Китай поради протичащото се с Пен Шуай.

„ Това, в което всички желаеме да се уверим, е че Пен Шуай в действителност е добре, което сега не е изцяло несъмнено. Направеното от WTA е нещо огромно и изпраща мощно обръщение, защото те сложиха икономическите си ползи на назад във времето. Има доста отзиви за това какво би трябвало да се направи в сходна обстановка. Много хора подлагат на критика ATP поради това, че към момента не са подхванали нещо сходно, само че аз ще се въздържа от такива оценки, защото има голям брой гледни точки. Това, което Стив Саймън направи, беше доста самоуверено, защото WTA сигурно ще загуби доста пари поради неналичието на шампионати в Китай “ – съобщи първата ракета на Русия.

„ Следващите шампионати в Китай са чак след една година и до тогава въпросът най-вероятно ще е решен и ще е изцяло ясно какво се случва с Пен Шуай. Предполагам, че тогава всичко към този момент ще е завършило. Ако трябваше да играя там след седмица, щях да се усещам некомфортно, само че би трябвало да изчакаме и да забележим по какъв начин ще се развият нещата. Освен това е реалност, че играем и в други страни, където има политически проблеми “, добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР