Даниела Пирянкова, която бе избрана от Слави Трифонов за колежка

...
Даниела Пирянкова, която бе избрана от Слави Трифонов за колежка
Коментари Харесай

Протеже на Слави Трифонов стана копие на Преслава

 Даниела Пирянкова, която бе определена от Слави Трифонов за колежка на господин Андреев и Крисия в рубриката " Запознай се с дребните " в спрялото телевизионно шоу, наподобява съвсем на фолкзвездата и не стопира да показва своята обвързаност към Преслава.

Малката певица оформя фризурата си, грима и даже израженията на лицето в цялостен синхрон с Преслава. Наред с това Пирянкова не престава да разгласява в персоналните си профили в обществените мрежи песни на добричлийката, цитирайки пасажи от най-силните й текстове и очевидно показвайки своята обвързаност към нея.

Сред палавите текстове, които Даниела цитира в своите постове, са " виж ме в този момент в режим неприлична ", " пияна ли съм в този момент не знам ", " единствено с взор ти ме пращаш в парадайса " и " с мене ще забравиш ти всички дето с тебе са били! ".

Още преди да завърши " Шоуто на Слави ", Даниела се ориентира към чалгата и влезе в редиците на " Пайнер ". Това решение шокира мнозина фенове, които чуха от нея по-рано желанието й да продължава да пее поп песни, което е силата й и с помощта на които доби известност, пише  " България Днес ".

Вместо това Даниела се трансформира в най-младата фолкпевица на музикалния колос в лекия род и стартира все по-често да демонстрира разголено и секси тяло в прилепнали рокли и на плажа. Като чалга певица 15-годишната тийнейджърка към този момент пусна първата си ария. В нея тя се изявява като неприятно момиче.

" Като водка хващаш ме, да се правиш на добра недей, запознай се с неприятната, дето ще ти скъса кожата ", реди рими младата изпълнителка. В песента " Бомба " Пирянкова поучава незнаен юноша " по-добре с мене недей, но щом си търсиш проблем, ще ти основа, разчитай на мен ".

В изявление пред юношески онлайн портал, преди да напусне Слави, младата певица разгласи, че желае да основава песни като тези на Трифонов, тъй като усеща този жанр с душа и сърце. Тогава Даниела бе безапелационна, че желае да прави българска музика и фолклор, само че в по-модерен аранжимент.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР