Даниела Димитрова ТК “Виа Тенис Стар”, гр.София продължи великолепното представяне

...
Даниела Димитрова ТК “Виа Тенис Стар”, гр.София продължи великолепното представяне
Коментари Харесай

Даниела Димитрова продължи великолепното представяне на българските тенисисти на “Haskovo Cup 2018”

Даниела Димитрова Търговска колегия “Виа Тенис Стар”, гр.София продължи превъзходното показване на българските тенисисти на шампионата за юноши и девойки до 18 год. „ Haskovo Cup 2018 “. Състезанието е от влиятелната второкласен на ITF и се организира с поддръжката на община Хасково.

В трагичен мач траял над три часа Димитрова победи с 4:6, 6:1, 6:3 осмата сложена Селма Кадар от Румъния. Преди това нашите записаха още три победи на сингъл. При девойките лидерката в схемата Гергана Топалова Търговска колегия “Левски” победи с 6:4, 2:6, 6:4 Диана Ходан от Украйна.

При юношите Симон-Антони Иванов Търговска колегия “Супер Спорт”, гр.Варна победи поставеният под №2 Сергей Фомин от Узбекистан с 6-3 6-3. Антъни Генов Търговска колегия “Авеню”, гр.Бургас разгроми с 6:1, 6:1 Себастиан Уелш от Чили.
В шампионата на двойки при юношите Антъни Генов и Симон-Антони Иванов победиха с 4:6, 6:1, 10:4 Петер Мак от Унгария и Ерик Ваншелбоим от Украйна. Ивайло Керемдчиев и състезаващия се за Германия Денис Драгомиров се постановиха с 3:6, 6:4, 10:7 над Павел Шуменко от Украйна и Александър Згировски от Беларус.

На двойки при девойките Гергана Топалова и Вероника Фалковска от Полша победиха с 6:4, 3:6, 10:7 Елена Тренчева и Розалина Юсева.

Срещите се играят на комплекса в парк “Кенана” в град Хасково.

BGTENNIS.BG
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР