Даниела Димитрова е от онези хора, които винаги имат каузи,

...
Даниела Димитрова е от онези хора, които винаги имат каузи,
Коментари Харесай

Даниела Димитрова и нейните каузи в подкрепа на децата от уязвимите групи


Даниела Димитрова е от тези хора, които постоянно имат дела, които преследват. И те, идеите, постоянно водят до нещо положително и потребно за група хора, за обществото като цяло. Над 50 плана е работила с екипа си, доста от тях за първи път вкарват нови способи за уязвими групи.

За Даниела Димитрова " действието е присъщото положение на духа й - търсещ и изследващ като психолог всички страни на живота …. ". А сърцето и е задоволително огромно, с цел да приема и болката на другите, да им оказва помощ, да открива нови светове, да дава самочувствие и да прави живота по-добър и хубав.

Проектите на Даниела Димитрова са свързани с любовта ѝ към читалищата, театъра, логиката на психиката, децата.

Веднъж срещне ли те живота с Даниела Димитрова в никакъв случай не я забравяш – една вдъхновяваща персона, която работи по едно и също време по другите планове.

В неделния следобяд Латинка Светозарова се срещна с нея в салона на читалище „ ЛИК “:

„ И попадам в света на театъра, а мислех че започваме с плановете на публичния фонд “Читалища “, чиито изпълнителен шеф е Даниела Димитрова. И разбирам от кое място са тези пламъчета в очите, които постоянно се появяват щом заприказва за своята работа “.

Даниела Димитрова е посетител в рубриката „ Горещи сърца “ в предаването „ Рано в неделя “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР