Даниел Скулиев, който на 10 март стартира подписка , сподели

...
Даниел Скулиев, който на 10 март стартира подписка , сподели
Коментари Харесай

Събрани са 147 подписа срещу поставянето на преместваем обект в кв. „Василико“ в Царево, какво предстои?

Даниел Скулиев , който на 10 март започва подписка , показа какво се е случило до момента и това, което следва да се свърши. А точно:

„ Събраните имена с подписи на съидейниците ни в подписката, които се намират при мен са 147. Закупили сме 1 брой тръжна документи от Областната управа-Бургас, от която установихме или по-скоро ни се удостовери информацията, че това е процедура, стартирана при предходния регионален шеф – господин Стойко Танков, както и че Община Царево е одобрила схемата за поставяемите обекти в този парцел на 08.08.2022 год. “

Скулиев, който е един от жителите, които се вълнуват за бъдещето на морския град и неговото развиване , продължава да упорства самодейността му да няма и да не придобива политически темперамент. Целта му е една единствена – да резервира и да запази скалите на „ Нестинарка “ за идните генерации, като не разреши да бъдат повредени. По мотив протичащото се той прави следния извод:

„ Излиза, че ръководещите в Община Царево не виждат проблем от реализирането на едно такова капиталово желание в размер от 405 кв. метра на скалите на плаж „ Нестинарка “ и по тази причина са дали зелена светлина на това желание на Областна управа-Бургас. “

Припомняме, че локален човек е декларирал капиталово желание  пред Областната администрация на Област Бургас, в резултат на което е организиран  търг , който би трябвало да се организира на  11 април  тази година. Той е за отдаване чартърен за  период от 10 години  на  405 квадратни метра от ПИ 48619.505.367 по КККР на град Царево. Този терен се явява част от скалите пред квартал „ Василико “ и е ситуиран в непосредствена непосредственост до плаж „ Нестинарка “. Идеята е там да бъде разположен  преместваем обект  –  270 квадратни метра, който да бъде ресторант и нощен бар, както и 130 квадратни метра спомагателна комерсиална повърхност и 5 квадратни метра за слагане на мобилна химическа тоалетна .

Утре ще бъде извършена среща с представител на Областната управа-Бургас , пред който общественикът и неговите съидейници ще изложат причините си за какво преместваемият обект не би трябвало да се слага.

„ Всеки искащ е добре пристигнал на тази среща, която ще се организира в региона на скалите на плаж „ Нестинарка “ , прибавя Скулиев, уточнявайки, че заинтригуваните, които желаят да получат повече информация за събитието, може да се свържат с него на телефон 0887 44 96 04 .

Общественикът споделя още, че вижда боязън и терзание в част от съгражданите си да поддържат самодейността му и по този мотив приканва:

„ Не се опасявайте и изразявайте свободно волята си, без да се притеснявате кой ще прочете името Ви в подписката ни! “

Задружни и дружно сме по-силни и ще се оправим с този проблем, разяснява в умозаключение Скулиев.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР