Даниел Петканов си присади коса преди около две години, но

...
Даниел Петканов си присади коса преди около две години, но
Коментари Харесай

Даниел Петканов се оплака от присадената коса: Пак съм плешив!

Даниел Петканов си присади коса преди към две години, само че темето му и до през днешния ден е полуолисяло. Лудия кореспондент призна, че въобще не е удовлетворен от интервенцията, която направи в клиника в Истанбул. „ Не съм удовлетворен. Има съществено разминаване сред упованията ми и крайния резултат. Бих си присадил отново, само че в друга клиника ” – съобщи някогашният на Александра Богданска.

С това си изказване Даниел си направи устата, че е отворен към нови оферти от други клиники, които да популяризира против ново изкуствено теме. Разбира се, някогашният тв кореспондент не би платил с цел да се снабди с коса, само че би се съгласил в случай че е на бартер. Петканов си „ посади ” 4100 корена дни преди локдауна през 2020 година Бившето протеже на Милен Цветков твърди, че е платил 1400 евро за процедурата, само че почитателите му се съмняват да се е охарчил даже и с лев. Той е привикнал всичко да му е на бартер против реклама или против стабилен хонорар. Към днешна дата разлика в прическата на Лудия кореспондент съвсем няма и темето му все по този начин прозира под рядкото му окосмяване. Петканов споделя, че е спазвал всички указания на лекарите – пиел подобаващи витамини, употребявал специфичен шампоан и третирал деликатно деликатната зона на главата си, само че уви – всичко това не довело до нужните резултати. За страдание, Даниел не съумя да сбъдне фантазията си и да се види с буйна грива като в младежките си години, само че не се отчайва, тъй като чака нови свежи оферти за процедура по присаждане.

Приятелят на покойния Милен Цветков съветва всички, които обмислят присаждане на коса,  да проучат деликатно нещата и да не бързат да се доверяват. „ А какво да вършат тези, които отидоха в клиниката, която популяризираше ти? ” – питат го почитатели, само че няма отговор.

Който се прецакал, прецакал. На почитателите на Петканов направи усещане и че той наподобява много стар и неугледен. „ Никога не е бил красавец, само че имаше някакъв сексапил. Сега наподобява на чичка. Косата му има смешен тип, вместо да си оправи зъбите, той си оперира носа, цялостен шок ” – цъкат с езика потресени от типа на Дани, написа " Уикенд ".

Припомняме, че Петканов се е подлагал на всевъзможни разкрасителни интервенции. Освен присадената коса, той има опъване на бръчките на лицето, ринопластика на носа и имплант в брадичката. Това са му корекциите единствено до 35-годишна възраст.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР