Даниел Митов припомни, че по време на тяхното управление е

...
Даниел Митов припомни, че по време на тяхното управление е
Коментари Харесай

ГЕРБ атакуваха Янев и Петков: Това, че армията е недофинансирана е пълна лъжа

Даниел Митов напомни, че по време на тяхното ръководство е почнала модернизацията на родните Военновъздушни сили
ГЕРБ разкритикуваха министъра на защитата и премиера, които през вчерашния ден обявиха, че от години армията у нас страдала от недофинансиране.

Даниел Митов напомни, че по време на тяхното ръководство е почнала модернизацията на родните Военновъздушни сили.

„ Лична идея на Борисов, както и моя беше да модернизираме авиацията. Тази борба беше изведена до край поръчвайки 8 самолета Ф-16. От този кабинет се чака да откри метод и пари да още 8. Има питане към Съединени американски щати, само че не знаем дали постоянния кабинет ще има смелостта да модернизира авиацията. Ако ръководещите желаят същински да съблюдават обещаното през вчерашния ден, то те би трябвало да отделят 2% от Брутният вътрешен продукт за защита “, сподели той.

„ По време на кабинета Борисов 3 са осъществени планове на стойност близо 3 милиарда лв.. Вдигнаха се заплатите на военнослужещите. Общо за трите кабинета Борисов са дадени над 5 милиарда. Това, че не е била финансирана е цялостна неистина “, сподели Христо Гаджев.

Освен това по думите му държавното управление през вчерашния ден взело решение да поддържа Русия в настояването ѝ с изтеглянето на войските на НАТО от наша територия и вземане предвид с нейната позиция.

Томислав Дончев дефинира вчерашното чуване в Народното събрание на Кирил Петков, като фриволно откъм истината. Въпреки това то било потребно. „ Това беше един скъсен натоварен курс с помощта на който, държавното управление се среща с особеностите на страната – география, качества на армията, брой газови връзки и благоприятни условия за зареждане с нуклеарно гориво “, разяснява Дончев.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР