Даниел Кормие смята, че размерът ще бъде проблем за Израел

...
Даниел Кормие смята, че размерът ще бъде проблем за Израел
Коментари Харесай

Кормие: Адесаня е прекалено малък за Джон Джоунс

Даниел Кормие счита, че размерът ще бъде проблем за Израел Адесаня против Джон Джоунс.

През този уикенд Иzраел Адесаня завоюва правото да се назовава “безспорен шампион” в междинна категория на UFC. Той приключи Робърт Уитакър във втори рунд посредством механически нокаут. Новозеландецът от нигерийски генезис към този момент дълго време “флиртува” с концепцията за борба против най-доминантния войник в полу-тежката категория на UFC. Сега президентът на UFC Дана Уайт съобщи, че борба сред двамата ще бъде огромен дуел, от който, несъмнено, той се интересува.

Според Дениел Кормие, обаче, 30-годишният първенец е прекомерно дребен, с цел да заплаши Джоунс.

„ Той е просто дребен. Той е дребен за Джоунс. Джоунс е голям човек и мисля, че хората подценяват какъв брой е огромен. Той е доста обемен в горната част на тялото си. Хората се подиграват какъв брой тънки са краката му, само че той е над 100 кг. Голяма част от тежестта е от горната страна. Той е толкоз дълъг, че виси над теб. Като някаква забрадка е когато сте в клинч и мисля, че Изи няма да може да се оправи с това. "

Адесаня и Джоунс не се тормозят да разменят закачки един по отношение на различен. Израел бе много сериозен по отношение на представянето на Джоунс в UFC 239 против Тиаго Сантош и сподели, че Джон наподобява „ остарял “. Джоунс, правилен на стила си, отговори в серия от туитове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР