Даниел djL Наранчич сподели с шведската медия Fragbite за промените,

...
Даниел djL Наранчич сподели с шведската медия Fragbite за промените,
Коментари Харесай

Треньорът на NIP проговори за взетите важни решения от последната седмцица

Даниел " djL " Наранчич показа с шведската медия Fragbite за измененията, осъществени в наставлявания от него CS:GO тим на Ninjas in Pyjamas през последните няколко дни. " Нинджите " реформираха доста, сдобивайки се с нов In Game Leader в лицето на някогашния лидер на G2, OG и ENCE - Алекси " Aleksib " Виролайнен, който неотдавна бе сменен в испанската организация от Размус " HooXi " Нилсен. 

С идването на 25-годишния геймър се случиха много разбърквания в структурата на NIP. Отборът към този момент ще комуникира на британски, откакто към този момент двама от играчите в лицето на es3tag и Aleksib не са от шведски генезис, Николас " Plopski " Гонзалес Замора остава на пейката, а es3tag към този момент отстъпи отговорностите си на снайперист на Фредрик " REZ " Стернер.

По тематиката за интернационалния състав, на който NIP стартира да наподобява, треньорът на тима djL отговори, че състезателите, както и цялата организация, са търсели нова сила за игра. В последна сметка след дълго разискване се е стигнало до консенсуса, че отговорът се крие точно в коренната смяна в метода на връзка и излизането от шведската сцена. 

Наставникът уточни, че Brollan също е последовател на промените за англоговорещ екип, чийто максимален съперник беше точно той във Fnatic. Изглежда hampus пък би се чувствал по-добре с по-малко тежест на раменете си.

" REZ ще е новият ни снайпер. Според мен единствено s1mple и ZywOo имат неговите умения и точност. Вече е в центъра на тима и ще бъде по-активен. Това ще е съставът ни за RMR-a. Това бяха измененията към този момент и мощно имам вяра в техния триумф ", заключи Наранчич.

Снимка: HLTV
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР