Даниел Асенов стартира с убедителна победа участието си на .

...
Даниел Асенов стартира с убедителна победа участието си на .
Коментари Харесай

Даниел Асенов прегази румънец на Олимпийските игри, очаква го европейски шампион

Даниел Асенов започва с безапелационна победа присъединяване си на . Българинът завоюва дуела си в категория " муха " против румънеца Козмин-Петре Гирлеану с единомислещо решение на съдиите (5:0 съдийски гласа).

Асенов сподели високата си класа още в първия рунд, когато беше по-активен и съумя да притисне противника си с добра серия от удари. И двамата боксьори демонстрираха динамично движение и си размениха рискови удари. В третия рунд българинът избра да съблюдава дистанцията и да се пази, което му донесе и триумфа.
 Сестри Стоеви изгубиха шансове да продължат на Олимпийските игри Сестри Стоеви изгубиха шансове да продължат на Олимпийските игри
Габриела и Стефани Стоева изгубиха шансове за класиране за елиминациите в шампионата по бадминтон на Олимпийските игри в Токио. Българките...

В 1/8-финалната среща Асенов ще играе против испанеца Габриел Ескобар Маскунано, който е и сегашен европейски първенец. Той надви над представителя на Аржентина Рамон Кирога. Срещата ще е на 31 юли от 11:30 ч.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР