Дани Милев напусна Къщата на ВИП Брадър, но остави много

...
Дани Милев напусна Къщата на ВИП Брадър, но остави много
Коментари Харесай

Дани Милев: Биг Брадър не може да бъде надигран

Дани Милев напусна Къщата на " ВИП Брадър ", само че остави доста въпросителни. Това в действителност ли беше той? Толкова ли е спокоен и въздържан в живота? Защо все се въртеше към един от съквартирантите? " Коцкар " ли е, както го дефинира Джулиана Гани?

Фактите и историите евентуално още дълго ще го преследват. Но както споделят: " Който го е боязън от мечки, да не върви в гората! " Дани Милев май не се опасява от нищо.

И още нещо: няма да преразказваме случилото се към този момент под покрива на Къщата. Музикантът беше правилен състезател, само военната задача провокира звук към редови войник Милев... Нека разберем детайлности към влизането му в шоуто, реакциите на фамилията му и повече за мирното му и безшумно държание, лишено от спорове.

 Снимка 314774

Сварваме го в дома си, да готви фасул по рецепта, която е научил от Шеф Петров. " Много е апетитен, а и аз обичам да сготвям! В Къщата два пъти готвих фасул - прям е Дани, който пробва гозбата си и разпалено споделя, че Шефа е извънреден готвач. - Не съм се хранил толкоз вкусно, колкото по време на престоя си вътре. "

Именно с цел да " краде " поминък, е била близостта му с кулинаря, а не тактика - да стои покрай мощен състезател, както се заприказва в Къщата и отвън нея. Дори към този момент се е чул със брачната половинка на Шефа, с цел да я успокои, че той не е изпаднал в безкрайни спорове вътре. " Той си е напълно в час. Това, което дават, са определени моменти. Има тактика, която следва " - споделя музикантът и се връща към началото - предлагането от продуцентите на " ВИП Брадър " 2017 да влезе в Къщата.

 Снимка 316052

" Втрещих се, когато екипът, който доста добре познавам, ме предложения да стана един от участниците - прям е той. - Аз съм създател на част от музиката на формата, както и на други риалити излъчвания... Наясно съм с играта. Имам и доста задължения - по мюзикъла " Оркестър без име " и други. А и аз не съм жълт...

 Снимка 316053

Когато споделих на жена ми Цвети, че съм получил оферти за " ВИП Брадър ", тя не разяснява нищо. А реакцията на щерка ми Маги, която става на 17 години този месец, беше: " Супер, таман ще има какво да разясняваме в учебно заведение! "

Дани има и наследник, който е на 18 години. Един от изводите, които прави в този момент, когато играта за него завърши, е, че няма нищо по-ценно от фамилията. Но дано стигнем до финала на шоуто, като проследим пътя, който е извървял до него.

В интервала за размисъл, който Големият брат разрешава на Дани Милев, той съвсем се отхвърля от присъединяване си в риалити формата. Причината в действителност са неотложните му задания, които съответстват с дните, в които предаването ще има лайв, а Дани би трябвало да излиза за подготовки. Музикантът декларира, че няма да влезе в Къщата, само че два часа по-късно получава позвъняване от продуцентския екип, че ще му позволи да излиза и да репетира. Съобщава на жена си, че ще взе участие във " ВИП Брадър ", а нейната реакция е: " Ужас! "

" Провалих присъединяване в конкурс на първата ария, която е напълно по мой текст - споделя той. - По принцип пиша музика, върша аранжименти, само че не и текстове. Представянето на " Песен на любовта " съответства с деня на влизането ми в шоуто. Обадиха се, че ще дойдат да ме вземат, с цел да ме настанят в хотела, защото там се събират всички участници, подготвих тъкмо един куфар с облекла и споделих на жена ми: " Знай, че каквото и да се случва, ти си моето момиче до края на живота ми! "

 Иво Танев разяснява Дани и брачната половинка му

Иво Танев разяснява Дани и брачната половинка му

Истината е, че нищо съдбовно не се случи по време на пребиваването на Дани Милев в Къщата. Нямаше изцепки и екшъни от негова страна, нито флирт с някоя съквартирантка, която да накара жена му да ревнува или да подаде молба за бракоразвод.

Не му спестяваме, че Джулиана Гани го назова " женкар ", тъй като все подхвърлял по нещо закачливо на дамите вътре. А Дани дава отговор с въпрос: " Какво значи женкар? Това неприятно ли е?...

 Снимка 316058

Като Телец, аз съм неприятен, когато се ядосам. За 10-15 минути минава всичко, само че ставам доста ядосан, въпреки че не се нервирам елементарно. Ето това се пробвах да преборя вътре и съблюдавах линия на държание, с цел да не стигам до сходно положение.

А и този свят, който беше в Къщата, не е моят. Не е този, в който пребивавам. Аз приказвам безшумно, както и всички към мен. И децата ми са възпитани по този начин...

Като се прибрах у дома, щерка ми ми сподели: " Познах всичките ти физиономии вътре. " Упрекнаха ме в безволие, че не декларирам позиция, само че какво да викам ли? Моят свят не е опростаченият, както постоянно споделя Камен Донев. "

 Снимка 316057

Може би и по тази причина Дани Милев, който хубаво се е наспал първите дни от престоя си в Къщата, а по-късно е плувал по половин час всеки ден, в този момент няма да отдели време, с цел да гледа епизодите, в които е взел участие.

Прогнозата му за победител и изобщо за хора, които са стимулирани да останат до края на играта, са Мегз и Сашка Васева... Тото дефинира като образован и положително момче - представител на новото потомство.

 Снимка 316055

А дали цялостното държание и актуалното пояснение не са тактиката на Дани Милев, с която той надигра Големия брат, е въпрос, който той приема с усмивка: " Биг Брадър е доста интелигентен , в случай че вътре се случи нещо, значи Той по този начин е решил. Той владее ситуацията и не би могъл да бъде надигран. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР