Дани Алвеш направи първото интервю от затвора и го направи

...
Дани Алвеш направи първото интервю от затвора и го направи
Коментари Харесай

Дани Алвеш за Шави: Той ме разочарова! Нека ме забрави!

Дани Алвеш направи първото изявление от пандиза и го направи за журналистката Майка Наваро, която показа втората част от диалога си с огромната футболна звезда, която е зад решетките повече от шест месеца.

Бразилецът е първият упрекнат в изнасилването на 23-годишно момиче, което подаде сигнал в полицията при започване на 2023 година, само че злополучният случай, за който е съден Алвеш, се случи в края на декември предходната година.

Дани Алвеш към момента търси свободата си и има вяра, че ще донесе правдивост до дъно, само че в диалога разкри, че е бил извънредно отчаян от Шави Ернандес, който обществено се съмнява в някогашния си съотборник.

„ Трудно е да се разяснява обстановката на Дани. Изненадан съм от това, което чета, поради това, което знам за Дани. Прокуратурата ще въздаде правдивост, без значение кой ще бъде той “, сподели тогава Шави и отношението му нарани доста Алвеш.

„ Шави е мой другар, той ми е бил другар през целия ми живот и явно не е мислил за следствията, които ще има с това изказване. Когато чух за това изказване, започнах да рева. Толкова доста желаех да подвигна телефона, да му се обадя и да му кажа „ Благодаря, само че в никакъв случай повече не го прави. “ Не казвайте нищо, направете си услуга и забравете за мен, аз ще се оправя самичък “, гласи изказването на Алвеш.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР