Dancing Stars - eдин от най-бляскавите световни танцувални формати, който

...
Dancing Stars - eдин от най-бляскавите световни танцувални формати, който
Коментари Харесай

Александра Раева и Краси Радков се впускат в ритъма на „Dancing Stars“ тази пролет

" Dancing Stars " - eдин от най-бляскавите международни танцувални формати, който ще провокира същински възторг и необикновено въодушевление в феновете на bTV, има своите звездни водещи. Това са Александра Раева и Краси Радков, които с танцова стъпка, доста въодушевление и комизъм, ще управляват събитията в блестящото шоу тази пролет в ефира на медията. Певицата и артистът имат богат ефирен опит, почнал точно от bTV, а от февруари ще се завърнат в малкия екран дружно с " Dancing Stars ". Ръка за ръка Алекс и Краси ще съпреживяват онлайн страстите на участниците и техните сътрудници в танците, ще разведряват с усмивка насъбраното напрежение по време на елиминационните стадии и ще забавляват феновете и гостите в публиката от високата сцена на шоуто.

„ Откровено казано се надявах да съм част от танцьорите. Истината е, че съгласно мен имам положителни заложби и мога да „ отвея " най-малко половината от участниците. Надявам се да ми разрешат да им направя показно. Сега съществено. Обожавам това необикновено танцувално шоу и доста се вълнувам, че ще се докосна до неговия магически свят. Dancing Stars е пристрастеност, страст, приказност от цветове и темп, които ще допрян и развълнува всеки човек. Радвам се, че ще съпреживявам всеки един миг в това предаване с най-забавния жив човек на планетата - Краси Радков, феновете, журито и участниците, които са доста надъхани. Предстои един страховит сезон! ", споделя вълнението си водещата Алекс Раева.

„ За мен Dancing Stars е необикновено предизвикателство. Знам, че танците са комплицирана материя и го знам още от времето в Театралната академия, където трябваше да минавам и такива курсове. Въпреки че тогава изглеждах по малко по-различен метод, си бях все по този начин „ еластичен ". Възхищавам се на артистите, които могат да показват толкоз мощни страсти, подчинявайки тялото си на красивата музика. Преди години по милостта на феновете и евентуално поради това, че постоянно виждам на всяко предизвикателство без доста искания, стигнах до финала на Dancing Stars. Много ми хареса да съм на тази сцена. Сега години по-късно се веселя, че ще съм още веднъж тук и ще ми е забавно да виждам в профил по какъв начин минават през същите танцувални инциденти новите кандидати за огледалната купа. Предавам им щафетата, тъй като шоуто би трябвало да продължи! ", добавя водещият Краси Радков.

„ Dancing Stars " е една от най-новите и висококачествени развлекателни продукции, които скоро ще зарадват феновете на bTV. В шоуто ще вземат участие известни персони от света на шоубизнеса, културния и публичния живот в България. Изпълненията на участниците ще се правят оценка онлайн както от жури, по този начин и от феновете на bTV посредством гласоподаване. С „ Dancing Stars " медията затвърждава устрема си да сервира качествено и занимателно наличие, което ще събере пред дребния екран цялото семейство.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР