Dance Arena на световноизвестния фестивал EXIT отдавна наложи стандарта за

...
Dance Arena на световноизвестния фестивал EXIT отдавна наложи стандарта за
Коментари Харесай

EXIT Festival събира големите имена на електронната музика на впечатляващата Dance Arena

Dance Arena на световноизвестния фестивал EXIT от дълго време наложи стандарта за качествено събитие електронната музика.

Carl Cox към този момент удостовери завръщането си на една от най-великите електронна сцена в света, а в този момент към него в Сърбия се причисляват едни от нашумелите през днешния ден хедлайнери през първия уикенд на юли. 

Двучасовият сет онлайн от един от най-големите техно-продуценти– Paul Kalkbrenner пред половин милион хора на Brandenburg Gate през 2014 се затвърди като част от музикалната история.

Електронните величия ще споделят редиците с новите героини Amelie Lens и Charlotte de Witte,които извървяха дълъг път от техните тинейджърски дни в Белгия.  Към листата се причислява и виртуозът на Jeff Mills с неговия футуристичен техно тон в подножието на величествената Петроварадинска цитадела, където се организира един от най-големите европейски фестивали всяко лято.

Великия Maceo Plex, хедлайнер на най-големите фестивали и продуцент на безукорен тон който независимо трансформира електронната музика и изтрива жанровите дивизии, също идва в една от обичаните си подиуми.

Друг супер воин, който се чака е Boris Brejcha, немски продуцент,който се свързва със своята разпознаваема “джокер ” маска, сътвори собствен личен тон, наименуван “high tech minimal ” който от този момент е станал един от най-популярните стилове.

За първи път впечатляващата сцена на Dance Arena на EXIT ще попадне в ръцете на изгряващата корейска звезда Peggy Gou, чиято музикална селекция и чувство за настроението на дансинга беше несъмнено от доста като чиста сензация, до момента в който сингълът " Itgehane " маркира тренда на предходната година в очите на критиците и почитателите.

Един от най-емоционалните дебюти на тазгодишната Arena ще бъде този на Dax J, който държи някои от най-нашумелите награди от почитателите по целия свят, дружно с всички водещи медии и най-големите фестивали. Той ще означи тъкмо 10 години откакто е спечелил EXIT DJ надпреварата като неизвестен реализатор през тогавашната 2009 което му донесе първата изява на EXIT на една от най-малките подиуми на фестивала!

Още един мощен дебют на сцената на Arena отива при мощната Monika Kruse, немският techno необут, който ръководи една от най-важните звукозаписни компании в света – Terminal M. След многочислени претенции и в миг, когато те са на върха,популярният тандем Adriatique ще се насочат към окопите на Петроварадинската цитадела, последвано от двете изгряващи звезди и едни от най-вълнуващите живи реализатори все още, Johannes Brecht и Satori!

Съвпадащ с възхода на районната сцена, най-силният resident lineup тази година идва от върха на класациите, застанала един до друг с хедлайнерите! Сред тях са No.1 regional duo, Mladen Tomic и Sinisa Tamamovic, както и локалния супер герои Ilija Djokovic, чийто шлагер “Atom ” е в Beatport`s top spot тъкмо в този момент! Хърватина Lawrence Klein и босненския DJ Forniva, както и сръбския тандем Miloš Vujović и Ranchatek чиято музика е оповестена от Carl Cox, ще донесат още по-мощни b2b сетове! Arena ще получи приток на пресни локални лица, такива като Runy и Coeus, чийто продукции се разгласяват от Tale of Us и доста други актьори на върха!

EXIT билети могат да бъдат открити на exitfest.org и bilet.bg, а за тези, които желаят да ги съберат с настаняване и локален трансфер, има и пакети предоставени от PartyTravel.bg. Стандартното настаняване е фестивалният лагер, ситуиран на градския плаж, а хотели могат да се резервират посредством формалната туристическа организация на EXIT на exittrip.org и PartyTravel BG.

EXIT Festival ще се организира на 4-7 юли 2019 Петроварадинска цитадела в Нови Сад, Сърбия оповестените имена до този миг са The Cure, Greta Van Fleet, Carl Cox, Paul Kalkbrenner, Dimitri Vegas & Like Mike, Phil Anselmo & The Illegals, Sofi Tukker, Jeff Mills, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Maceo Plex, Boris Brejcha, Dax J, Peggy Gou, Monika Kruse, Tarja, The Selecter, Peter and the Test Tube Babies, Adriatique, Johannes Brecht, Satori и още доста очават да бъдат оповестени.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР