Данаил Бачков няма да продължи да води Миньор (Перник), реши

...
Данаил Бачков няма да продължи да води Миньор (Перник), реши
Коментари Харесай

Миньор изгони треньора

Данаил Бачков няма да продължи да води Миньор (Перник), реши Управителният съвет на клуба на изключително съвещание през днешния ден, съобщи уеб сайтът на " чуковете " minyor-pernik.org. Загубата от посредствения тим на Пирин (Гоце Делчев) и изоставането на 15 точки от водача ЦСКА 1948 са главните аргументи за раздялата.

„ Правим и невъзможното да осигурим финансова непоклатимост и няма по какъв начин да не реагираме, откакто позволяваме неточности против тимове като Елин Пелин и Пирин (Гоце Делчев). Непостоянството в представянето не отива на клуб с обичаи какъвто е Миньор. Благодарим на Дани Бачков за работата и му пожелаваме триумф в треньорското занятие. “, обявиха от управлението на пернишкия клуб.

 До края на есенния полусезон Миньор ще бъде воден от Венелин Трайков, който има нужния лиценз. Основната тежест в оставащите мачове обаче ще падне върху помощниците Тони Евтимов и Емил Варадинов.

В същото време ще се водят диалози за нов старши треньор, който да застане отпред на " жълто-черните " през зимната пауза.

Снимка 1: Десислава Зонева Югозападна Трета лига 14 кръг, събота 4 ноември  Пирин (Гоце Делчев) 1:0краен резулат  Миньор (Перник)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР