Данъчни и прокурори от София и Пловдив налазиха пловдивския колбасар

...
Данъчни и прокурори от София и Пловдив налазиха пловдивския колбасар
Коментари Харесай

Данъчни и прокурори погнаха пловдивския колбасар Димитър Маджаров


Данъчни и прокурори от София и Пловдив налазиха пловдивския колбасар Димитър Маджаров. Семейните драми ще го довършат!

Текат инспекции на високо равнище против мастития предприемач. От достоверни източници до нас доближи информация, че профилираната прокуратура е образувала произвеждане за закононарушения по работа против съдии от Пловдивския съд, гледали делата на дъщерята и някогашния шурей на олигарха Димитър Маджаров.

Със самото следствие се е заела Главна дирекция национална полиция. Текат разпити на засегнатите лица. Има една приказка- прекален светец и богу не е мил.

Та в този смисъл са и въпросите, които си задаваме във връзка с водените сред дъщерята и някогашния шурей правосъдни каузи в Пловдивския съд и завършили всички до едно с разгромяваща победа за семейство Маджарови.

Кадрува ли „ нашето семейство “ в Пловдивския съд и може ли да се назова „ фамилна съдийка “ тази арбитър, на която са разпределяни най- значимите каузи сред двамата. За нас нито бялото е толкоз бяло, нито черното е по този начин черно- нито дъщерята е такава светица, нито някогашният шурей е толкоз черен. Както към този момент сме ви уведомили, можем да онагледим тези свои думи с материали, от които дори алената точка ще се изчерви.

Срещу Маджаров има две инспекции от прокуратурите в София и Пловдив за данъчни закононарушения и подаване в Национална агенция за приходите на документи с погрешно наличие. По този мотив бизнеса му са го погнали и НАП-овете в София и Пловдив. Ако човечецът е чист, дано да потвърди своята справедливост, по този начин най-малко ще измие името си от срама.

Не му стигат на Маджаров всичките тези проблеми, струпали се на главата му, а и се разбра, че против него е формирано дело, по тази причина че псувал турската нация. Ще бъде ли наказан Маджаров и краен националист ли е той- времето ще покаже.

За главата на рода Маджарови няма успокоение. Не стига това, че след направени разкрития за първични материали в продуктите на едноименната марка облагата неимоверно е спаднала, само че и се приказва, че синът играе по тържищата като залага крупни суми.

Сред служащите в предприятието на Маджаров се приказва, че наскоро бащата правил опити да откупи джипа на отрочето си, който бил заложен в казино. Инвестиционен съветник или комарджия на ниско ниво- на никого не пожелаваме да отгледа подобен правоприемник.

Очаквайте разтърсващи детайлности за драмите в семейство Маджарови.
Даваме право на отговор на засегнатите страни!

/alarmanews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР