Дамската чанта е един от най-големите мъжки страхове. Неизчерпаемият източник

...
Дамската чанта е един от най-големите мъжки страхове. Неизчерпаемият източник
Коментари Харесай

Петте неща, които задължително присъстват в дамската чанта

Дамската чанта е един от най-големите мъжки страхове. Неизчерпаемият източник на мощ и най-голямата загадка за тях. Дамската чанта обаче не върви без няколко наложителни неща. И тук не приказваме за потрмоне, документи, цигари и дъвки, а за петте чисто женски неща, които наложително участват в чантата.

огледалце

Не всяка жена ще е по този начин дружелюбна да ти каже в случай че гримът ти се е размазал или имаш нещо по зъбите. Огледалцето обаче няма да те съобщи. То е постоянно до теб, с цел да те защищити от някоя неприятна обстановка. А ти не можеш да си позволиш да не изглеждаш съвършено, тъй че във всяка дамска чанта се крие по едно такова огледалце, което няма да те съобщи.

несесер с гримове

Логично следва това. Ако огледалцето покаже проблем, ти постоянно имаш на разположение нужните принадлежности, с цел да го решиш. А и несесерчето с гримовете е най-хубавият метод да изглеждаш свежа и през втората половина от деня. И да не забравяме тук пилата за нокти, както и някое малко парфюмче.

нещо излишно

Няма да е дамска чанта в случай че вътре не може да се откри нещо безусловно излишно, което обаче все в миналото може да ти потрябва. Почти във всяка една чанта може да се открие предмет от сорта на ножица, касова записка, реклмна листовка, шнола, мокри и сухи кърпички и какво ли още не. Тук въображението е безгранично.

превръзка

Всяка жена знае, че би трябвало да е готова за всевъзможни обстановки. Затова в тайното дбжобче на чантата постоянно има превръзка. Дори да не е пристигнал този миг от месеца, кой знае - може да потрябва. Я на теб, я на другарка. Жената постоянно би трябвало да е въоражена с предмети от първа нужда.

чорапогащник

...или чорапи, без значение. Важно е постоянно да са на разположение. Колкото и прелестен да е чорапогащникът ти, той наложително ще пусне бримка и то в най-неподходящия миг. Ние знаем, че си добра в това незабавно да измислиш авариен проект и да си купиш нов от най-близкия магазин. Хубаво е обаче да можеш да си спестиш неудобствата и обикалянето, като просто държиш един авариен в чантата.

И не забравяйте, в дамската чанта постоянно има място за още нещо - тъкмо както е и в женското сърце.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР