Дамите правили секс в килиите и си изпращали мръснишки снимки

...
Дамите правили секс в килиите и си изпращали мръснишки снимки
Коментари Харесай

Три надзирателки попадат зад решетките, въртяли любов със затворници

Дамите правили секс в килиите и си изпращали мръснишки фотоси с пандизчиите

Ето, че не е единствено в България, само че и във Англия. Сигурно и по целия свят. Три служителки от един и същи затвор са тикнати зад решетките поради полови връзки със пандизчии. Като по образеца на Симона Радева, която помагаше и имала интимни връзки с килъра Георги Семерджиев.

Емили Уотсън, Айша Гън и Дженифър Гавън, които са работили в " HMP Berwyn " покрай Рексъм, са наказани на отнемане от независимост за изпращане на мръснишки фотоси, секс в килиите и замяна на интимни телефонни диалози със пандизчии. И това в продължение на четири години!

Установено е, че обвинените са изпращали нецензурен фотоси, осъществявали са сексуален акт в килиите, а също по този начин са споделяли интимни телефонни диалози.

Уотсън е имала полова връзка с наркодилъра Джон Макгий, който е получил осемгодишна присъда за причиняване на гибел посредством рисково шофиране при опит да избяга от полицията. Затворническият надзорник и МакГий са осъществявали полов контакт в килията му неведнъж, в това число на Коледа.

Емили Уотсън е наказана на 12 месеца затвор за това, че сред октомври 2017 година и края на януари 2018 година е имала полова връзка със пандизчия

Двойката поддържала връзка посредством прикрит iPhone 6, който пандизчията държал прикрит в игрова подпора Play Station, а Уотсън му изпращала свои голи фотоси и видеоклипове. Съдът в Молд Краун чу, че 26-годишната служителка на пандиза от Хъдърсфийлд е била " наивна " и е вярвала, че е влюбена в Макгий.

Адвокат Джералд Пахчтър съобщи, че по време на закононарушението обвинената е била преди малко завършила дългогодишна връзка и че в ретроспекция е била отвратена от това, което е направила. Той добави, че Уотсън е била изцяло наясно с резултата, който срамното ѝ държание е имало върху фамилията на убития от Макгий мъж.

Впоследствие тя е наказана на 12 месеца затвор.

27-годишната Гън работила като пробационен чиновник в пандиза, когато открила връзка с Хурам Разак, който излежавал присъда за въоръжен обир.

Айша Гън е наказана на 12 месеца затвор за връзка със пандизчия

Двойката си изпращала " мощно сексуализирани и нецензурен " изображения дружно с други еротични видеоклипове и записи онлайн, на които правят полови дейности. Установено е също по този начин, че Гън е вкарала в пандиза чифт свое долни дрехи за Разак, което скрила в сутиена си.

Когато полицията претърсила имуществото ѝ, разкрила фотоси на двойката, на които се целуват и прегръщат, някои от които са направени в килията на пандизчията. Освен това тя купила облекла за Разак и му правила залози.

Непочтената служителка също по този начин изпратила на пандизчията скрийншоти от чатове в WhatsApp с нейни сътрудници, в които се обсъждали въпроси, в това число тактики за претършуване, чу съдът в Молд Краун. Защитникът Питър Хънтър съобщи, че Гън от Рексъм е направила половите дейности в сложен интервал от живота си, когато е била " на дъното в своя живот ".

Тя се е срамувала от дейностите си и признава, че " някой ѝ е посочил любов и тя неуместно го е приела ". На Гън беше наложена присъда от 12 месеца затвор.

Дженифър Гавън е хвърлена в пандиза за осем месеца поради сантиментална връзка със пандизчия

Гавън е имала интимни връзки с обирджията Алекс Коксън, в това число го е целувала, изпращала му е фотоси посредством WhatsApp и се е съгласила да му прокара мобилен телефон в пандиза против 150 лири. Адвокатът на отбраната Мария Маселис съобщи пред съда, че връзката се е формирала в миг, когато 27-годишната жена е била изключително уязвима, защото преди малко е била напуснала дългогодишна връзка.

Г-жа Маселис съобщи, че Гавън е страдала от " проблеми със самочувствието " и е считала, че е била " манипулирана ", с цел да повярва, че има връзка с Коксън. Тя добави: " Тя се е чувствала зле готова да се оправя с крило от 80 мъже пандизчии, като от време на време е била сама за избрани интервали от време. "

За закононарушението си Гавън е наказана на осем месеца затвор. След шокиращите кавги беше основана нова стратегия за образование на над 500 чиновници, работещи в пандиза.

Затворническата работа удостовери, че чиновниците в Бервин към този момент минават образование за предварителна защита на корупцията. Говорител съобщи: " Преобладаващата част от чиновниците на Затворническата работа са работливи и отдадени на работата си и ние няма да се поколебаем да накажем тези, които нарушават разпоредбите.

Оттогава е почнало " образование за предварителна защита на корупцията " за над 500 чиновници в пандиза с потенциал 2100 души. Въведени са и други защитни ограничения, като да вземем за пример засилена защита на портала, с цел да се предотврати внасянето на контрабандни артикули в пандиза от надзирателите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР