Дамите, които са достигнали значителни върхове в кариерата и социалните

...
Дамите, които са достигнали значителни върхове в кариерата и социалните
Коментари Харесай

12 успешни дами говорят за малките неща, които ги правят истински щастливи

Дамите, които са достигнали обилни върхове в кариерата и обществените си действия, са разкрили, че умеенето да обичаш себе си е ключът към триумфа в живота. Според тях това умеене е и същинско изкуство, което се състои от насладата от дребни неща в всекидневието.

В ежедневната блъсканица ни се коства, че живеем за кариера, връзки, цели и упоритости, само че в това време главното, което имаме, сме самите ние. Любовта към себе си е формирана от доста неща, в това число и от най-баналните и рутинни.

Една си разрешава да хапне маков сладкиш през нощта, друга да се разноски по най-любимия си градски маршрут, а трета се поддава на някое и друго нездравословно наслаждение. Излизането от зоната на комфорт и практикуването на разнообразни действия, също спада към тяхната рубрика.

Едно е правилно: с цел да останете в естетика със себе си и да вървите единствено напред, е доста значимо да се насърчавате и да знаете по какъв начин да угаждате на своето Аз. В този материал са събрани най-интересните, най-полезните, а от време на време и най-забавните откровения на известни и съумели дами, за това по какъв начин те си угаждат освен на празници и други специфични мотиви, а всеки ден.

Разберете повече в нашата изложба.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР