Дамите, които копнеят да срещнат любовта и да изживеят своята

...
Дамите, които копнеят да срещнат любовта и да изживеят своята
Коментари Харесай

„Ергенът“ търси перфектната дама за сърцето на мъжа мечта

Дамите, които копнеят да срещнат любовта и да изживеят своята сантиментална приказка, към този момент имат неповторим късмет да трансформират живота си посредством най-вълнуващото телевизионно приключение– „ Ергенът “. От 12 юли всяка представителка на нежния пол, която към момента не е разкрила своята половинка, може да направи първата по-нестандартна стъпка към щастието, като се запише за кастинг за шоуто на уеб страницата btv.bg.

Задължително изискване за присъединяване е дамите да имат вяра в същинската обич и да са подготвени за нея. Независимо в какъв стадий от своята житейска и професионална реализация се намира всяка една от тях, тя би трябвало да има смелостта да сложи любовта преди всичко в живота си и да се бори за нея.

Най-вълнуващото и сантиментално премеждие в телевизионния ефир наблюдава пътя на двадесет дами към сърцето на един единствен мъж, който в края на пътешествието има опция да открие дамата на фантазиите си. По време на целия сезон участниците ще търсят и откриват разнообразни пътища един към различен във вълшебната конюнктура на впечатляващо задгранично имение, до момента в който опознават екзотични и вдъхновяващи места.

Неповторима приятност за сетивата на участници и фенове ще донесе приказната конюнктура в предаването, която ще придвижи всички тях в един същински парадайс на Земята. Едно от най-романтичните и екзотични места в света, ще бъде „ замъкът “, в който принцесите и техният принц ще живеят измежду изтънчен разкош и неповторима природа. Скрити сантиментални заливи, уединени градини, незабравими залези и най-много - божествена зора, която всеки ден ще дава начало на нови страсти за участниците и ще оказва помощ на дамите да намерят верния път към сърцето на ЕРГЕНА.

" Ергенът " (The Bachelor) е едно от най-успешните любовни риалити стратегии в международен мащаб. Предаването се излъчва в 31 страни по света, а в този момент идва в България. Първият сезон се излъчва през 2002 година, а до в този момент единствено в Съединени американски щати то има 25 сполучливи сезона, както и спиноф за дамите - " The Bachelorette ", в което функциите се разменят - за сърцето на една дама се борят няколко мъже.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР