Дамите често обичат да разнообразяват и допълват гардероба си, купувайки

...
Дамите често обичат да разнообразяват и допълват гардероба си, купувайки
Коментари Харесай

Как да омекотим нови обувки?

Дамите постоянно обичат да разнообразяват и допълват дрешника си, купувайки си някой и различен чифт нови обувки. Понякога обаче възприятията са смесени след осъществената инвестиция.
Ставаме очевидци на рани и мазоли, които сполучливо съумяват да заличат усмивките върху лицата ни.
Омекотяването на обувката изисква време и съвсем всеки се е сблъсквал с този проблем.
Днес обаче ще разкрием пред вас няколко трика, свързани с въпросното „ изкривяване ” на обувката и по какъв начин този развой да протече безпрепятствено и без болежка.
Съвети за омекотяване на обувките:
Посетете обущар
Това е едно от нещата, които бихте могли да извършите, в случай че не желаете краката ви да са пострадали от цялата тази работа. Няма да ви коства скъпо, а в подмяна на това професионален обущар ще си свърши работата безупречно и ще „ разшири ” обувката в специфичен шаблон.

 Ето за какво в никакъв случай не би трябвало да носим едни и същи обувки всеки ден Ето за какво в никакъв случай не би трябвало да носим едни и същи обувки всеки ден
На всички се е случвало да купим оня неповторим чифт обувки, които с изключение на доста изискан е и извънредно комфортен. Но в действителност ротацията на раз...
Използвайте спрей за обувки
В реномираните магазини за обувки се предлага и козметика. Съществуват спрейове, чието деяние е да омекотят и разширят кожата. С тях нещата се случват малко по-бавно и се изисква самообладание от ваша страна.
Вестник с вода в обувката
Това е домакински способ, прилаган в предишното. Хората са напоявали вестници с вода. Намачквали са ги на топка и са ги слагали в обувката. Държали са ги няколко часа във фризер и по-късно са се радвали на комфорта и удобството, без съществуване на мазоли и рани по краката.
Чорапи с вода и алкохол
 3 метода да поддържате обувките си в чудесно положение 3 метода да поддържате обувките си в чудесно положение
Захабените и неподдържани обувки са в положение да съсипят даже най-хубавия стайлинг. Обувките са нашата визитна картичка, само че всички зна...
Предлагаме ви още един домакински способ, който няма да съсипе обувката. Напоете чифт дебели чорапи с равни количества вода и алкохол и ги сложете на краката. Носете обувките за няколко часа, до момента в който кожата не стартира да омеква и да се приспособява към крайници ви.

Тоалетно мляко
Този способ е извънредно сполучлив и сме уверени, че ще ви помогне за нула време да обуете обичания си чифт, без това да ви коства комфорта. Намажете няколко пъти обувките с тоалетно мляко и ги оставете по този начин, до момента в който не попие изцяло. След това обувайте за по малко и се разхождайте.
След няколко дни обувките ще са подготвени за дълги разходки!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР