Дами и господа, с много усилия и последователност лидерът на

...
Дами и господа, с много усилия и последователност лидерът на
Коментари Харесай

И Костадин Костадинов попадна в сайта „Миротворец”

" Дами и господа, с доста старания и поредност водачът на " Възраждане " съумя да притегли вниманието на уеб страницата " Миротворец " върху себе си. Надявам се, че няма да стартира да се оплаква от това и обществено да се тормози за сигурността си, тъй като непрестанно заплашва спокойствието на всички, които мислят друго от него. Копейкин е оценен като:

" Агент на съветско въздействие в България. Провокатор, измамник, политически аферист и популист.

Според уеб страницата, Костадинов взе участие в " информационно-пропагандни познавач интервенции срещу Украйна и България. Сътрудничи си с съветския агресор по време на войната против Украйна, вероломно стартирана от фашистка Русия. Манипулира публично значима информация в полза на съветския агресор. Целенасочени дейности за заличаване на доказателства за осъществени закононарушения от съветския агресор и създаадените от него терористични организации, както и помошнижите на кремълския режим против Украйна и нейните жители. ", написа Асен Генов.



Костадин Костадинов е следващият българин, попаднал в листата на " Миротворец " - от 2018 година насам Велиана Христова, Велислава Дърева, Елена Йончева, Христо Георгиев, Румен Петков, Валентин Вацев, Ваня Добрева, Волен Сидеров, проф. Иво Христов, Диляна Гайтанджиева и десетки други също са набедени за врагове на Украйна.

" Достъпната за обществото информация закономерно поражда както публичен, по този начин и институционален интерес, разясниха предходната седмица от българското Министерство на външните работи и показаха, че неразбиране и безпокойствие будят сведенията за включването на български жители в бази данни с лица, обозначени като врагове на Украйна.

По този мотив вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел организира телефонен диалог с посланика на Украйна в България Олеся Илашчук.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР