Дали заради пандемията и това, че хората са затворени и

...
Дали заради пандемията и това, че хората са затворени и
Коментари Харесай

Нели Рангелова захапа бюста на Тита и удари Рачков

Дали поради пандемията и това, че хората са затворени и им липсват обществени контакти и страсти в всекидневието, или поради народопсихологията на завистници, само че в последно време свадите в родния шоу бизнес никнат като гъби.

Този път в окото на бурята попаднаха Нели Рангелова и Тита, а мотивът за абсурда е бюстът на секси русокоската, която бе съществена тематика на диалог при скорошното й посещение в " Забраненото шоу на Рачков ".

В случая многократното преекспониране на тематиката и непрекъснатите закачки от Рачков очевидно са били задоволителни, с цел да ядосат Нели Рангелова, която кардинално страни от каквито и да е било конфликтни обстановки.

" Каква е тази певица, която вместо да приказва за творчеството си, приказва за гръдната си обиколка ", гневи се Рангелова, която преди години си направи корекции на бюста. И добави, че няма нищо срещу Рачков, само че въпреки всичко, макар развлекателния темперамент на шоуто му, не било възможно една певица да се изявява по медиите поради гърдите, а не поради песните си, написа " Галерия ".

На собствен ред обаче, почитателите на Тита отвърнаха на Нели Рангелова, че явно тя завижда на по-младата си колежка и очевидно по тази причина реагира по този метод.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР