Дали всяка нощ спите така необходимите за тялото 8 часа?

...
Дали всяка нощ спите така необходимите за тялото 8 часа?
Коментари Харесай

Хъркате или сте жертва на хъркането, защото партньорът ви е като дъскорезница през цялата нощ?

Дали всяка нощ спите по този начин нужните за тялото 8 часа? Ако отговорът е да, то вие сте от дребното хора, на които нищо не може да им попречи. Впрочем, мнозина не схващат за какво се будят изтощени, защото имат вяра, че са спали 8 часа. Отговорете искрено на идващите няколко въпроса: Събуждате ли се отпочинали? От сутринта ли сте раздразнителни и нерви? Имате ли задоволително сили и сила през целия ден? Достатъчно ли сте съсредоточени на работа? Станали ли сте конфликтна персона? Ако сте дали отговор позитивно на част от тези въпроси, е допустимо сънят ви да е нарушен. Ако вие или сътрудникът ви хъркате, би трябвало да знаете, че това заплашва освен здравето ви, само че и всичко останало. Заради умората и раздразнителността в следствие от неналичието на сън, могат да пострадат връзките ви с другите, работата, а даже и бракът ви. Общоизвестно е, че хъркането е разрушило доста бракове. Впрочем, вследствие от хъркането се появяват и многочислени здравословни проблеми. Инфарктът и инсултът са едни от тях. Разберете, че хъркането съществено заплашва вашето здраве . Обърнете внимание на този проблеми, тъй като с годините той единствено се задълбочава.
Какво съставлява хъркането?
По формулировка хъркането е провокиращ тон, явяващ се в резултат на трептения в гърлото – основно вибрациите на мекото небце и мъжеца, които при дишане по време на сън, се движат напред-назад. Въпреки, че аргументите за хъркането са най-различни (настинка, подута лигавица, уголемени сливици, отклоняване на носната бариера, издут език, непотребни тъкани или ръбове по мекото небце) има нещо, което ги сплотява. Всички те провокират свиване на гърлото и пречат на въздушния поток да премине свободно. Мислите, че не хъркате? Вероятно се лъжете! Защо ли?

Сигурни ли сте, че не хъркате? Трябва да знаете, че вероятността и вие да започнете да хъркате нараства с годините. Иначе хъркането е 10 пъти по-често срещано при мъжете , в сравнение с при дамите. А, в случай че имате и някой различен непотребен кг, вероятно към този момент сте в клуба на хъркащите. Със сигурност не се гордеете с това, изключително, в случай че сте жена.

Но освен цялостните хора са по-склонни към хъркане. Тук се причисляват и пушачите , които употребяват по-големи количества алкохол и медикаменти като сънотворни или мускулни релаксанти. Децата , спортистите и бременните също хъркат. Замислихте ли се, тогава продължете да четете...

Питали ли сте се за какво до момента не сте се справили с хъркането, макар че е толкоз рисково и дразнещо?

Може би сте си мислили, че един път вечно ще излезете на глава с неприятното "бръмчене ", без значение дали става дума за вас или за колегата ви. А евентуално, както на доста други, по този начин и на вас ви е мъчно да вземете решението да се подложите на интервенция . Хирургическите интервенции са доста скъпи, нужно е време за възобновяване , а най-после няма гаранция , че хъркането няма да се появи още веднъж.

От друга страна, може би към този момент сте пробвали някое друго помощно средство , за което са ви подсигурили, че ще спре хъркането (нпр. пластири за нос, скоби или специфични апаратчета за уста), само че за свое огромно отчаяние скоро след закупуването му сте разбрали, ч арие сте си хвърлили пте напразно . Особено неприятни са апаратчета, които са толкоз неуместни, че нарушават съня – не може да заспите от тях, тъй като ви пречат.
Досега сте търпели всичко това, тъй като не сте знаели, че в действителност хъркането може да бъде победено по доста елементарен и сполучлив метод !
А, в случай че дразнещото хъркане може да се победи на мига и то по натурален път?
Знаете ли, че съществува революционно средство, което дейно отслабва хъркането и стартира да работи, незабавно откакто го поставите ?! Сега без скъпи интервенции по 100 % натурален и научно потвърден метод можете: Ефикасно да намалите и спрете интензивното хъркане още през първата нощ от началото на използването на това научно изобретение.. Да намалите риска от разнообразни болести , свързани с хъркането като инфаркта и инсулта. Да имате спокойни нощи без хъркане и будене. Да увеличите работоспособността си и да подобрите общото си положение и въодушевление . Да увеличите жизнеността и силата си, тъй като и вие и сътрудникът ви още веднъж ще се будите отпочинали и свежи !
НАСА още веднъж въодушеви света с едно свое изобретение: Учените съчетаха античното познание на акупресурата със актуалните технологии
Това научно революционно изобретение – Snore Terminator , се базира на комбинацията сред най-новите открития в биофизиката и античните над 1000 години открития на китайската медицина . Доказано е, че по тялото са ситуирани точки, които влияят върху всеки орган. С прилепяне на избрани точки по тяло може да отстраним или да облекчим проблемите в даден орган или в част от тялото.
Представете си, че имате разполагаем едно изцяло елементарно , а по едно и също време с това високотехнологично открие срещу хъркането , което с помощта на съчетанието на античната китайска медицина и актуалната технология, развита от НАСА, работи потвърдено.
Защо Snore Terminator магнитен пръстен е толкоз сполучлив без оглед на това каква е повода, довела до хъркането?
Този актуален пръстен за битка с хъркането работи в същия миг, в който го поставите на носа. Това са два доста редки магнита, създадени от НАСА . Магнитите подтикват нервните окончания, намиращи се в носа. В резултат на тази стимулация дихателните пътища се отварят , а това пречи на хъркането.
Snore Terminator работи по следния метод – отваря дихателните пътища по натурален метод и стопира отпущането на езика обратно към гърлото. Така по изцяло безвреден метод той ви разрешава да дишате вярно по време на сън и да се радвате на спокойни нощи без дразнещия звук.
Още на 1-вия ден от началото на използването му води до шокиращи резултати.
Snore Terminator е мъничко и ергономично завършено средство срещу хъркане, което се слага на носа елементарно, директно преди лягане. То ще ви води в света на сънищата. Напълно е безвредно за приложимост и е елементарно за поддръжка. Препоръчва се на всички, които желаят да дишат вярно по време на сън, а освен на тези, които имат проблем с хъркането.
Snore Terminator е естествена помощ при хъркане. Може да го вземете и без рецепта! Тъй като той работи изцяло неинвазивно, може да го ползвате безкрайно всеки ден и всяка нощ, с цел да отворите дихателните пътища, а с това да спрете и дразнещото хъркане. Резултатите са забележими още след първия ден приложимост – по този начин и вие и вашият сътрудник ще се разсъните отпочинали и свежи. Сега му е времето да осигурите и на себе си и на колегата си здрав сън.
ВЕДНАГА поръчайте Snore Terminator срещу хъркане с цели 50% ОТСТЪПКА.
Вместо за 119,80 лева, което е постоянната цена на продукта, през днешния ден ще получите това революционно решение за САМО 59,90 лева! Побързайте, количествата са лимитирани. КЛИКНЕТЕ ТУК >>
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР