Дали той ви харесва или не е въпрос, който много

...
Дали той ви харесва или не е въпрос, който много
Коментари Харесай

12 признака, че той ви харесва, но е уплашен

Дали той ви харесва или не е въпрос, който доста дами евентуално си задават. От една страна си мислите, че той в действителност може да изпитва благосклонности към вас, само че от друга неговата сдържаност ви кара да се колебаете дали това е по този начин. Ако никой не пристъпва напред, евентуално повода е, че е свенлив или изплашен.

Ето някои постоянно срещани признаци, че той ви харесва, само че към момента му липсва убеденост да ви предложения на среща:

Изглежда много безмълвен, когато сте наоколо

Един от признаците, че мъжът се усеща необичайно в наличието ви, е мълчанието му към вас. Това значи, че или е свенлив, или се опасява да каже нещо, което може да ви отблъсне. Ето за какво той избира да мълчи през множеството време, изключително в случай че към момента не сте близки.

Той е наясно с думите си

Във връзка казаното доскоро, този човек е явен, когато ви приказва. Всеки път, когато го попитате нещо, той не бълва думите си безсмислено. Вместо това деликатно сортира това, което ще каже, с цел да ще звучи интелигентно и кавалерски.

 

 той ви харесва

Той е нервозен, когато сте наоколо

Друг симптом, че той ви харесва, само че се опасява, е по какъв начин наподобява нервозен, когато сте наоколо. Независимо от това кой към кого се доближава, той постоянно се сковава при типа ви.

Не се държи естествено

Можете да забележите, че той се държи по друг метод, когато вие сте наоколо. Всеки път, когато е наясно, че сте в близост, гласът му е податлив да бъде по-силен или по-тих от нормалната му мощ. Това е подсказка, че той ви харесва, само че е изплашен. Освен това той става по-активен в групата и се пробва да изпъкне, с цел да го забележите.

Съгласен е с всичко, което казвате

Ако един мъж е притеглен от вас, той би желал да знаете, че е на ваша страна. Ето за какво очаквайте от него да се съгласява с всички ваши отзиви и хрумвания, в случай че той ви харесва. Очаквайте да хвали вашите изказвания и да ги поддържа, когато другите се пробват да им се опълчват.

Той се тормози да ви поправи

И когато вършиме неточности, той не желае да ви ги каже. Ще помоли другите да го създадат от боязън да не ви обиди. Ако се наложи да го направи, той ще се извинява доста за това, че ви е поправил.

Благодари ви от самото начало

Един от намеците, че той ви харесва и се пробва да ви направи комплимент, е неговата непрекъсната признателност. Той не не помни да ви благодари, даже и за дребни неща. Това е неговият метод да ви даде да разберете какъв брой доста ви цени. Той се надява, че това ще ви накара да се почувствате оценени.

 той ви харесва

Хвали ви даже за дребни неща

Освен с безкрайната си признателност, той ви обсипва с похвали. Този човек ви хвали от главата до петите. Ако познавате човек, който ви ласкае толкоз доста посредством непрекъснати похвали, той ви харесва сигурно.

Има ослепителен спомен за всичко, което казвате

Ако ток ви харесва, ще слуша деликатно всяка ваша дума. И даже след известно време мъжът към момента ще помни всичко, което сте му споделили. Това е по този начин, тъй като той ви обожава се концентрира върху всичко, което казвате или равите. Ето за какво той към момента може да опише детайлности от диалога ви даже след няколко месеца.

Той познава ползите ви

Питал ли ви е този човек за заниманията ви? Бихте разбрали, че ви харесва, в случай че по-късно изследва за тях. След това, постоянно когато имате опция да разговаряте още веднъж, той не може да се спре да приказва за тези занимания, като че ли в действителност се интересува от тях.

 

 той ви харесва

Постоянно прави жестове за вас

Можете също по този начин да кажете, че той ви харесва, само че е изплашен да ви признае, въз основа на напъните му да ви впечатли. Независимо дали ви прави дарове или пък се пробва да ви помогне с някаква услуга, той по всякакъв начин се пробва да ви впечатли и да ви зарадва.

Полага повече старания за външния си тип

Разбира се, в случай че в действителност той ви харесва, ще направи всичко допустимо да се отърси от терзанието. За задачата евентуално ще стартира с възстановяване на външния си тип. Ако внезапно се замисли за облеклото си, когато би трябвало да се срещнете, това е знак. И, несъмнено, не забравяйте за аромата на обичания му парфюм, който се носи на всички места, където отиде.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР