Дали ще поискаме оставката на Росен Желязков, предстои да вземем

...
Дали ще поискаме оставката на Росен Желязков, предстои да вземем
Коментари Харесай

Камбарев : ГЕРБ и ДПС газят правила и внасят напрежение в партиите

Дали ще желаяме оставката на Росен Желязков, следва да вземем решение. Има предпоставки да желаеме тази оставка и освен. Днес бяхме очевидци на скандално съвещание. Гласувахме оставка на председателя на НЗОК, която в действителност я нямаше. Тя беше оттеглена. Това не е индивидуален случай. Това заяви депутатът от " - " (ПП-ДБ) Михал Камбарев в " Денят ON AIR ".

По думите му през днешния ден Икономическата комисия е провела съвещание без кворум.

" В момента в Народно събрание и по този начин са решили да ръководят, че газят всички правила. Това внася напрежение във всички партии. Има съображение освен за оставката на Желязков, само че и за оставки на разнообразни ръководители на комисии. Пример е Икономическа комисия ", посочи още Камбарев пред Bulgaria ON AIR.

Промените са осветлили, че всички институции са завладяни, посочи той.

" Преди това си говорехме кои са завладяни, кои - не. Борисов обясняваше, че в тази страна няма нищо завладяно. Вече виждаме, че всички институции са конфигурирани фрагменти на и. Ако желаеме да освободим тези институции, това е стъпка ", счита депутатът.

Според него сглобката се е разглобила поради двата разнообразни модела на работа. 

" Едната идея е на и - на всички е ясно, че няма по какъв начин да станеш да вземем за пример шеф на учебно заведение, в случай че не си непосредствен до ГЕРБ-. Надявахме се, че са подготвени да пуснат тази власт. Не се разбрахме, че желаеме транспарантни назначения ", изясни Камбарев.

През последните 6 пъти се е провалила в съставянето на кабинет, регистрира той и разяснява измененията в Конституцията.

" Ако тези промени се бяха случили една година по-рано, нямаше да си приказваме за " Боташ ". Има някаква завера сред ГЕРБ-ДПС-президент, само че този отчет към този момент е изпратен до членовете на комисията. Ако те нямат храброст, ние ще го изкараме, както обявиха и Българска социалистическа партия ", разгласи още Камбарев.

Депутатът разяснява и изнесената през вчерашния ден информация от шефа на ДАНС Пламен Тончев за заводи за незаконни цигари, подкупи, излъчени на паркинга пред Народното събрание и доста връзки в Министерство на вътрешните работи и " Митниците ".

" Наблюдавали са т-нар. канал на Димитрови от две години. Прокуратурата прикрива закононарушения. Нека всичко, което се изнесе, да се вкара в прокуратурата и да се носи отговорност ", настоя той.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР