Дали се познаваме с Бойко Борисов? Никой не познавам аз,

...
Дали се познаваме с Бойко Борисов? Никой не познавам аз,
Коментари Харесай

Станко Йовчев, спряган за шуреят на Борисов: Не го познавам!

Дали се познаваме с Бойко Борисов? Никой не познавам аз, никой! Какво ме визира мен неговият имунитет и „ Барселонагейт “? Не стопират да замесват сестра ми в това от години. Това са политически работи! Да си се оправят, мен това не ме вълнува по никакъв метод.

Това съобщи пред „ България през днешния ден “ някогашният футболист на ЦСКА Станко Йовчев, чиято сестра Борислава Йовчева (Мис Бикини 2006) бе забъркана в абсурда „ Барселонагейт “.

Твърди се, че Борислава Йовчева е живяла в имението на Борисов в Барселона и даже, че водачът на ГЕРБ е татко на щерка й Ема

Скандалът още веднъж набра известност, откакто прокуратурата изиска имунитета на водача на ГЕРБ, с цел да бъде разследван тъкмо по тази спекулация.

Относно това, че съдът е дал позволение да се вземе ДНК от детето на миската, с цел да се ревизира дали фактически Бойко Борисов е бащата, Йовчев сподели:

„ Да вземат ДНК, да вършат каквото желаят. Това мен не ме визира. Аз си имам мое си семейство. Да, сестра ми е част от него. Но аз от години към този момент съм си независим и не сме чак толкоз близки. Рядко се слушам със сестра ми. И нея не я интересуват тези неща. Тя знае, че това са цялостни нелепости и въобще не се занимава. “

Той твърди, че не следи политическите разтърсвания в страната.

„ Не ме вълнува политиката въобще! Вярвате ли, че даже и телевизия не виждам? В България малките екрани са със мощните на деня, убедил съм се в това. Когато индивидът, на който в този момент желаят имунитета, беше мощен, го подкрепяха. Сега мощните са други. Животът не ми зависи от тези политически вести. Когато се оправи политическата сцена в България, тогава допускам, че никой няма да замесват повече в това. Затова и страната сега е в това състояние, всичко е комплицирано “, счита Станко Йовчев.

 

Етикети: Бойко БорисовБорислава ЙовчеваСтанко Йовчев
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР