Дали съм попаднала на точния партньор? Обича ли ме наистина?

...
Дали съм попаднала на точния партньор? Обича ли ме наистина?
Коментари Харесай

Осем неща, които добрият мъж не би направил

Дали съм попаднала на точния сътрудник? Обича ли ме в действителност? Ще бъда ли щастлива във връзката си с него? Всички тези, както и още въпроси си задава всяка жена, когато стартира нова връзка. Но постоянно забравяме нещо доста значимо – да се попитаме дали той е същински добър мъж. Това е доста значимо, тъй като положителният човек е по-малко податлив да ни нарани. Неговата ценностна система е по-различна от тази на токсичния сътрудник, а това е нещо като дребна гаранция за бъдещо благополучие. Какво отличава положителния мъж от другите?

Добрият мъж в никакъв случай не би ви предиздвикал да се чувствате несигурни
Ако сътрудникът ви ви кара да изпитвате неустановеност в неговите усеща, в своите лични качества и въобще във връзката ви, той или е спрял да ви обича, или няма дълбоки планове към вас, или просто не е положителният човек, за който го мислите. Един същински добър мъж не би се отнасял с неуважение към половинката си.

Добрият мъж не би лимитирал капацитета ви
Някои мъже, изтъкани от комплекси и нерешителност в личните си благоприятни условия имат склонността да потискат капацитета на половинките си, единствено с цел да са сигурни, че няма да изпъкнат пред тях. Ако усетите сходно държание, знайте, че той не е добър към вас и ви приема като опасност за мъжкото му его.

Добрият мъж в никакъв случай не би нахлул в персоналното ви пространство
Обичащият и разбиращ сътрудник зачита пространството, от което половинката му се нуждае. Ако имате потребност да излезете с приятелки, той би трябвало да ви разбере. Ако желаете да излезете да упражнявате или на шопинг, той би трябвало да умее да се съгласява с желанието ви да прекарате малко време поотделно. Така вършат положителните мъже.

Добрият мъж в никакъв случай няма да ви нарани физически и прочувствено
Всяка форма на експанзия и принуждение е белег на проблеми и дефицити в държанието и характера. Ако сътрудникът ви се пробва да упражнява надзор над вас, това също е червен байрак, на който да обърнете внимание.

Добрият мъж не би ви изневерил
Хората са заобиколени от изкушения. Те са на всички места и от време на време са в действителност мъчно устоими. Но въпреки всичко моногамията е персонален избор, както и това да се отнесеш към половинката си с почитание. Добрите и правилни сътрудници знаят това.

Добрият мъж не би неглижирал терзанията ви
Различията в природата на мъжете и дамите са извор на разногласия защо ли не. Най-често дамите са тези, които премислят всичко и се тормозят защо ли не, до момента в който мъжете са по-склонни да неглижират обстановките. Ако той неглижира и вашите терзания, това не е добър знак.

Добрият мъж в никакъв случай не би ви подценил
Едно от най-болезнените неща във връзката е чувството за ценностна неравнопоставеност. Токсичните сътрудници имат навика да втълпяват на половинките си, че не костват толкоз, колкото си мислят. Всъщност истината е таман противоположната. Обикновено това е злотворен механизъм токсичният човек да увеличи самочувствието си за сметка на това на своя сътрудник.

Добрият мъж в никакъв случай няма да се откаже от вас
Ако ви обича, той ще се бори за вас до дъно. Толкова е просто.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР