Дали одобрявам да затварят най-оживеното кръстовище в София? Категорично не.

...
Дали одобрявам да затварят най-оживеното кръстовище в София? Категорично не.
Коментари Харесай

Борисов:Върховенство на закона е да спазваш закона

Дали утвърждавам да затварят най-оживеното кръстовище в София? Категорично не. Върховенството на закона е да спазваш закона. Това съобщи изрично министър председателят Бойко Борисов в изявление за Нова телевизия.

Ако не бяха създали по този начин, а ги съберат някъде да се срещнат и да се сбият, да се окървави този ден, щеше да е непоносимо. Ако бяха взели прекалено много ограничения, само че си заслужаваше. Поради простата причина, че се търсеха провокации, сподели министър председателят. Борисов изясни, че информацията за 20 пъти повече полиция, не е вярна

"Какво би станало в случай че всеки кмет отиде да си закрие акцията на някое кръстовище? Правилно ли е? ", попита той във връзка появяването на Борислав Игнатов - претендент на Демократична България - на митинга на Орлов мост.

Това ни е най-евтината акция, има всичко в уеб страницата на ГЕРБ. Колкото е в границите на разрешеното, което е значимо. Без дарения от компании и физически лица, без никакви спомагателни средства с изключение на партийните дотации.

"За това и не разреших в зала "Арена Армеец " да се прави откриването, да е помпозно и скъпо, сподели той.

Борисов изясни, че не позволява претендентът на ГЕРБ да не отиде на балотаж.

Аз съм удобен човек, добави министър председателят.

Аз тази акция си направих труда да не я чувам, само че помня каква беше Костинбродската спекулация и лъжите тогава. Просто беше чудовищна операция, разяснява министър председателят.

"Още има време, то още е петък. Костинбродската спекулация я направиха в деня за размисъл, в събота "

Борисов сподели, че обичаната му улица е "Граф Игнатиев ", като изясни, че дълго е живял на "Граф Игнатиев " и ул. "Любен Каравелов ". "Помня каква съсипия беше там, десетилетия. Трамвая го чувах от Руски монумент като идваше, не че слухът ми е гояллям, просто толкоз тракаше.

Всеки човек има своите прочувствени моменти, има толкоз разочарования - полагаш за нещо толкоз доста старания и то не става. Или създадат нещо калпаво, някоя фуга на плочка. И вместо да му се радваш същински отиваш и си е оставил ръцете майстора. Тогава ми е най-черният ден. Това е комплицирана игра. Ако беше преди 12 години - да кажеш "Тръгвам си ". Но това са орисите на доста хора, сподели той изброявайки членовете на кабинета, депутати и така нататък

Аз другари нямам, още от началото. Казвал съм го. Разочарованието незабавно идва, тъй като се злоупотребява.

"Обирали са ме няколко пъти, в Банкя къщата ми обираха преди няколко години ", сподели Борисов. "По време на ръководството на Българска социалистическа партия. Това го споделям единствено, не се заяждам ", добави той.

Премиерът изясни, че занимание са му кучетата и добави, че към този момент не рисува. "Рисувам човечета като пристигна внука някоя вечер. Той рисува и аз му демонстрирам по този начин - ръчички и краченца ", описа Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР