Дали Мауро Икарди ще бъде закупен от ПСЖ, още не

...
Дали Мауро Икарди ще бъде закупен от ПСЖ, още не
Коментари Харесай

Пъзелът около Икарди се подрежда в полза на Наполи

Дали Мауро Икарди ще бъде закупен от ПСЖ, още не е ясно, само че в Италия предсказват завръщане на нападателя в Серия " А ". Парижани заплатиха 13 млн. евро на Интер за наема на аржентинския стрелец, а против още 70 млн. могат да придобият правата му. Въпреки че вкара 20 гола в 31 мача, Икарди е подложен на критика, че не е екипен състезател и това може да се окаже решителен мотив при крайното решение на ПСЖ.

Ако се завърне в Интер, Икарди сигурно няма да облече още веднъж синьо-черната фланелка, тъй като си потегли със скандал, а и старши треньорът Антонио Конте разполага в предни позиции с Ромелу Лукаку и Лаутаро Мартинес. Дори вторият да премине в Барса, Интер ще търси различен нападател на пазара, а няма да задържи Икарди.

От цялата обстановка може да се възползва Наполи. Дженаро Гатузо би трябвало да укрепи офанзивната си линия, тъй като Дрис Мертенс е с изтичащ контракт и съвсем несъмнено ще напусне, а същото важи и за Аркадиуш Милик, който обаче е привързан с клуба до 2021 година и за него на " Сан Паоло " ще получат трансферна сума. Има вид, при който Милик да премине в Ювентус и тогава Наполи ще има един съперник по-малко за подписа на Икарди.

Съпругата на Мауро - Уанда Нара, призна, че предишното лято е преговаряла с президент на отбора от Южна Италия Аурелио Де Лаурентис. Тогава до договорка не се стигна и Икарди отпътува за Париж, само че в този момент е изцяло допустимо да се озове край Везувий.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР