Дали Мариан Вълев е гангстер в международния сериал Ускорение“, който

...
Дали Мариан Вълев е гангстер в международния сериал Ускорение“, който
Коментари Харесай

Куката излезе от депресията… благодарение на новата роля и влюбването

Дали Мариан Вълев е разбойник в интернационалния сериал „ Ускорение “, който международен екип създава сега за „ Нова “ и още няколко ТВ канала, може единствено да се гадае на този стадий. Не е изключено копродуцентът Димитър Митовски, който е и измежду сценаристите на крими сагата, да е изпратил Вълев от другата страна на барикадата – при праведните, макар че в сходни сюжети нищо не е единствено бяло или само черно, научи HotArena.

Сигурното е, че Мариан ще се опита да избяга от клишето, наложено му от „ Под прикритие “. И русата коса е единствено първата стъпка по пътя към другия облик, писа " Галерия ".

Това не е първата му смяна. За роля му се постанова да напълнее с 30 кг, а след това да ги смъкна за 15 дни, с цел да се получи контрастност. Концепцията в драматургията налагало бързата смяна.

Според сътрудниците му блясъкът в очите на Мариан се е завърнал освен поради новия сериал. Марин бил влюбен, само че не споменавал обществено даже и писмен знак от името на избраницата си. Твърди се, че това е неустоимата швейцарска манекенка Джули Ордон.

Последният му сериозен романс беше преди петилетка с Невена Титова, която живее и работи в Лондон, като интериорен дизайнер. Мариян я обожаваше, а сантименталните му жестове към нея нямаха край. Всеки свободен уикенд той се качваше в самолета за английската столица, даже татуира името й на ръката си. Но уви, поради дистанцията и другия им метод на живот двамата се разделиха. Както беше и с Белослава.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР