Дали изпитвате към котките с нищо необяснима антипатия? Това е

...
Дали изпитвате към котките с нищо необяснима антипатия? Това е
Коментари Харесай

Котката е индикатор за вашата карма

Дали изпитвате към котките с нищо необяснима неприязън? „ Това е мотив да се замислите съществено! “

Повечето естествени хора се отнасят към с котките доста положително, само че някои представители на човешката раса изпитват към тях необяснима неприязън. Котките ги нервират и нервират, провокират у тях желанието да ги изгонят неотложно. На пръв взор, нищо? Хората не обичат котки, това е персонален въпрос! Може би е по този начин, само че езотериците споделят: “ Това е мотив да се замислите съществено “

Домашната котка, дружно с кучето, живее до индивида от незапомнени времена. Но предназначението на кучето изначално е характерно и ясно – лов, защита, а с котките всичко доста по-сложно.

Унищожаване на дребните вредители като плъхове и мишки може да се назова съпътстваща услуга, като главната цел на домашната котка не е тази.

Котката има неповторима биоенергетична система. Тя е в положение тънко да се настройва на близките биополета и даже да влиза в резонанс с тях, като по този метод ги поправя, в случай че е належащо и да ги зарежда, а в изключителни случаи даже изцяло да ги възвръща.

Историите на притежатели на домашни котка за това по какъв начин след другарство с техните любимци изчезва главоболие, възстановява се кръвното им налягане, не са басни. Всеки срив в нашето тяло постоянно се появява като нарушение на силата на аурата, котката усеща това и се втурва да оказва помощ.

Но гениите на косматите красавци не се изчерпват с това. Котката е в положение да служи като знак за благосъстоянието на индивида. Когато в живота ни всичко е в ред, котката, която живее с нас е спокойна, тя спи доста, не подценява хигиената си и има добър вкус.

Ако вашият домакински любим неоснователно стартира да нервничи, към този момент не се грижи за себе си, не яде, това значи, че с вас нещо не е наред. Обикновено котките усещат това и реагират на кавгите в фамилията, а също така, те постоянно вземат страната на незаслужено потърпевшия в тези спорове. Ако, да вземем за пример, незаслужено наказвате детето си, бъдете сигурни, че котката ще иде при него и отърквайки се и мъркайки, ще се опита да го успокои, да възвърне неговото психическо равновесие.

И в този момент нещо изключително значимо. Подобно на всяка деликатна връзка, връзката човек – котка е двупосочна. Котките ни усещат, само че и хората усещат доста добре котките. Ето за какво хора, които са безразлични към тях, съвсем не се срещат. Или благосклонност или неприязън.

Със благосклонността всичко е ясно, само че с враждебността … Според наблюдения, деветдесет % от най-тежките алкохолици не понасят котки, а множеството от дамите, които имат несполучлив персонален живот, изрично декларират: „ Аз ненавиждам котки! “, децата, изложени на принуждение в фамилията или учебното заведение, трансферират обидите си върху бездомните или кварталните котки.

И тези образци са доста. Може да се твърди с сигурност, че у човек, чиято карма не е добра, котките провокират отрицателни страсти. Такива хора би трябвало съществено да се замислят за това по какъв начин да трансформират живота си, с цел да стане по-лек и по-щастлив. И по-късно тези дребни космати животинки няма да провокират у тях нищо друго, с изключение на усмивки.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР