Дали Бионсе ще се завърне от наградите Грами като най-награждаван

...
Дали Бионсе ще се завърне от наградите Грами като най-награждаван
Коментари Харесай

Наградите „Грами“ могат да влязат в историята при евентуални победи на Бионсе и Бед Бъни

Дали Бионсе ще се завърне от премиите " Грами " като най-награждаван реализатор в историята?

Това е една от главните тематики на церемонията тази нощ, на която суперзвездата е основната номинирана и се нуждае от четири победи, с цел да влезе в историята, написа АП.

Няколко от най-големите имена в музиката, в това число Бионсе, се борят за най-големите оценки на вечерта: Хари Стайлс, Мери Джей Блайдж, Кендрик Ламар, АББА и Лизо са измежду номинираните за албум на годината. Адел се причислява към тях в конкуренцията за запис на годината.

Комикът Тревор Ноа ще води телевизионното предаване онлайн от арената „ Крипто " в Лос Анджелис от 20:00 ч. по CBS и Paramount+ от 20 ч. локално време (6 сутринта българско време). Шоуто ще включва осъществявания на Бед Бъни, Мери Джей Блайдж, Сам Смит, Лизо, както и специфични музикални почитания към починалите музиканти като рапъра Тейкоф, Лорета Лин и Кристин Макви.

При 91 категории на „ Грами " премиите се раздават по време на предаваната онлайн гала на Звукозаписната академия. Именно по време на това шоу Бионсе би могла да изпревари унгарско-британския композитор Джордж Шолти като актьор с най-вече награди „ Грами ". (През 1997 година Шолти печели рекордната си 31-ва премия „ Грами ".)

Ако Бед Бъни завоюва премията за албум на годината за „ Un Verano Sin Ti ", това ще бъде първият случай, в който испаноезичен албум ще получи това отличие.

Тейлър Суифт, чийто финален албум „ Midnights` " не беше позволен до тазгодишните награди „ Грами ", може да завоюва първия си трофей за ария на годината за „ All Too Well` ".

Победа на Адел за ария на годината за парчето „ Easy on Me` " би я трансформирала в най-награждавания реализатор в категорията с три победи, като останалите са за мегахитовете „ Hello` " и „ Rolling in the Deep` ".

Тазгодишните награди „ Грами " вкараха и няколко нови категории, в това число една за комбинация на музика за видеоигри. Няколко души, които не са музиканти, като актрисата Вайола Дейвис и поетесата Аманда Горман - могат да вземат титли. Победа на Дейвис в категорията за най-хубав запис на аудиокнига, роман и история ще я трансформира в ЕГОТ - актьор, който е печелил награди „ Еми ", „ Грами ", „ Оскар " и „ Тони ".

Тази година шоуто се завръща в Лос Анджелис, откакто пандемията първо забави, а по-късно принуди премиите „ Грами " да се реалокират в Лас Вегас предходната година.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР