Дългоочакваното събитие на Apple не разочарова и тази година, и

...
Дългоочакваното събитие на Apple не разочарова и тази година, и
Коментари Харесай

А1 ще предлага новите модели iPad и iPad Air

Дългоочакваното събитие на Apple не разочарова и тази година, и създаде значими вести за феновете на високите технологии. За пръв път на фокус бяха не нови модели на iPhone, a iPad и iPad Air, както и смарт часовници от производителя. Само ден по-късно А1 разгласи, че ще предлага иконичните таблети в България.

Най-съществената еволюция за новия iPad е включването на мощния процесор A12 Bionic, който задвижва и iPhone-устройствата от серията 11. Това е самобитна гаранция, че устройството ще се оправя с условията на модерните приложения, както и с новите обновявания на софтуера. Дисплеят на тазгодишния модел е в размер от 10.2-инча, което е повече от задоволително за ужасно образно преживяване.

На равнище операционна система iPad идва с iPadOS 14, която може да се похвали с освежен интерфейс, в това число практични странични ленти за бърз достъп до фотоси, файлове и други Тази платформа поддържа и Apple Pencil, който бързо се трансформира в незаместим асистент за разнообразни хора – от създатели до възпитаници и студенти.


Новият iPad изпъква и с изключителното си отношение към околната среда. Самият корпус на iPad е основан от рециклиран алуминий, а всички останали материали са подбрани по този начин, че да оказват минимално влияние върху околната среда. С това oт Аpple демонстрират, че притежаването на подобен модел устройство е не просто въпрос на улеснение, само че и поръчка на нов цифров метод на живот.

Сериозни промени претърпява и iPadAir . Таблетът получава по-голям 10.9-инчов екран Liquid Retina, усъвършенствани представители, камери и освежен дизайн, с който мощно прилича iPad Pro. С него в България за пръв път ще пристигна и най-мощният процесор, слаган в миналото в таблет - А14 Bionic.

Произведен с 5-нанометрова технология, той може елементарно да се оправя с редакция на 4K видео, 3D видеоигри и мултитаскинг. Производителността на този процесор, по отношение на предходния модел на iPad Air, е увеличена с 40%.

iPad Air ще употребява и USB-C, като поддържа и WiFi 6. Таблетът също ще работи с iPadOS 14 и ще е съчетаем с новия модел на Apple Pencil. И iPad Air следва философията за екологични устройства, която е част от задачата на компанията да бъде въглеродно неутрална до 2030 година
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР