Дългоочакваното гостуване на Большой Московский Цирк в България ще накара

...
Дългоочакваното гостуване на Большой Московский Цирк в България ще накара
Коментари Харесай

Большой Московский Цирк пристига с уникален опасен номер

Дългоочакваното посещение на Большой Московский Цирк в България ще накара адреналинът на феновете да се вдигне до най-много, тъй като идва с неповторим рисков номер, от който 29-годишният акробат Олег Александров едвам оживява преди две години.

Трупата идва със спектакъла „ OFU – Приземяването “ и ще направи малко турне из страната като ще играе на 21 март в Арена “Монбат” в Русе, на 24 март в „ Колодрума “ в Пловдив и на 26 март в зала „ Арена Армеец “ в София.

През 2017 година по време на подготовка Олег Александров пада от 18 метра и като по знамение остава жив. „ Майка ми е въздушен акробат. Когато е била бременна, тя не е серпантина и на процедура до петия месец да лети с мен във въздуха. А на манежа стъпих за първи път на четири години. Заедно с татко ми направихме музикален номер “, споделя Олег.

Преди две години циркът гастролира у нас с друго необикновено шоу “UFO”, което описа историята на индивида, отвлечен от извънземни. Програмата “OFU – Приземяването”, с която идват в този момент обръща сюжета наобратно и споделя за извънземно, инцидентно попаднало на планетата Земя.

Декорите на спектакъла също са внушителни.Освен гигантска летяща паница, на арената ще видите голям лунапарк, строителен кран, хиподрум, украсителен руски цирк, Третяковска изложба и лаборатория за проучване на извънземни.

Каскади с животни, впечатляващи видео и лазерни резултати, обилни костюми, авторска музика ще добавят преживяването.

Мащабната продукция надвишава 100 души - акробати, еквилибристи, фокусници, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най – положителните циркови актьори в света - водещи имена на съветския цирк, лауреати на влиятелни фестивали и майстори на спорта от интернационална класа.

Основатели на "Болшой Московский Цирк " са братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни - безспорни водачи по продажба на билети в Русия и в света. На година броят на феновете им надвишава 700 000 души. Освен, че са в ТОП 100 на съветския Форбс, двамата са режисьори на спектаклите на "Болшой Московский Цирк ".

Фен базата на “Большой Московский Цирк” е голяма - от международни рок митове като Мерилин Менсън, до политическата фигура номер 1 в Русия - Владимир Путин. Кралското семейство на Монако не пропуща спектаклите на трупата, когато са във Франция!

Деца до 7 годишна възраст се позволяват без билет и право на настрана място. Родителите/ придружителите/ би трябвало да носят копие на акта за раждане на детето.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР