Дългоочакваният рецитал на Севдалина и Валентин Спасови в летния театър

...
Дългоочакваният рецитал на Севдалина и Валентин Спасови в летния театър
Коментари Харесай

Здравословен проблем провали рецитала на Севдалина и Валентин Спасови

Дългоочакваният рецитал на Севдалина и Валентин Спасови в летния спектакъл в Сандански не се състоя. Причината е здравословен проблем на Севдалина.

Обичаният дует получи голяма известност още с първото си стъпване на фестивалната сцена, когато показа неувяхващия шлагер " Сине, сине “.

Именно фамозните реализатори бяха планувани като черешката на тортата в юбилейното 30-о издание, само че това не се случи, а новината неприятно попари феновете им.

Водещите Даниела Колева и Ники Николов изненадващо оповестиха, че любимците на публиката няма да пеят поради здравословен проблем, без да прецизират какъв и на кого.

" Сестрите на Севда ми се обадиха, че са чели някъде, че е припаднала на сцената по време на подготовките, само че това не дава отговор на истината, тъй като тя даже не стигна до подготовките. Не се усещаше добре през нощта, сутринта й беше неприятно, беше вдигнала кръвното. Затова я оставих в хотела да си почива, а аз отидох самичък на подготовката, с цел да кажа на хореографа за обстановката. До последно чакахме да се оправи и в последния миг отменихме присъединяване си в рецитала “ – описа пред " Телеграф “ композиторът и артист Валентин Спасов.

Той показа, че са били още от петък в Сандански, където Севдалина Спасова е журирала първо в Детския Пирин Фолк, а в съботната вечер е поставяла оценки и в състезанието за изпълнителско изкуство.

" Не мога да си обясня какво стана. Чувстваше се добре и по тази причина приехме поканата. Не беше по този начин сериозно ситуацията както при започване на годината, само че очевидно беше някакъв знак. Ние имаме нови песни и хрумвания по какъв начин да ги осъществяваме, имахме и доста предложения за участия това лято, само че взехме решение да ги отложим, до момента в който Севда се възвърне изцяло “ – показа музикантът.

Той сподели още, че брачната половинка му не е постъпвала в болница, а единствено се е съветвала с доктор.

" Имаше потребност да легне, да пие вода и да си почива. Сега се възвръща у дома. Неприятно е, само че сме се отдали на безмълвие и отмора “ – добави Спасов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР