Дългогодишният водещ от БНТ и преводач от френски език Георги

...
Дългогодишният водещ от БНТ и преводач от френски език Георги
Коментари Харесай

Водещ от БНТ нападна с обидни думи Слави и партията му

Дългогодишният водещ от Българска национална телевизия и преводач от френски език Георги Ангелов употребява персоналния си профил във „ Facebook “, с цел да изрази позицията си по отношение на влизането на Слави Трифонов в политиката.

Ангелов е част от Българска национална телевизия още от 2010 година, когато води предаването "Денят стартира с просвета ", а от 2013 година - "История.бг ". Две години по-късно сменя още веднъж плана, в който работи и става лице на "Библиотеката ", който още веднъж се излъчва по Българска национална телевизия.



Ето и позицията на Георги Ангелов:

Напоследък няколко души от моята другарска листа показаха интерес към плана на Слави Трифонов. Няма да ги разприятелявам, тъй като и тяхното мнение ме интересува. Но ще им отговоря:

Не, изрично не съм склонен! Слави не е яхнал чалга културата и опростачването, а е техния дух и душа. Обикновен селски лизач на мафиотски за.ници, несръчен и кичозен както в музиката, по този начин и в основаването на ефирен артикул, политически слагач и хамелеон, надалеч от всякаква визия за държавност или народна власт, функционално необразован примитив, лишен от обикновен усет мегаломан - той е нездравословен във всяко свое амплоа. Единственото му умеене е да прави пари, само че по един противен метод. Това, прочее, го умеят и сегашните управници...

И не, не ми е любопитно какво ще направи в политиката, писна ми от сходни милиционерски осъществявания. И не, нямам нерви за тъпи и обречени опити, с тъпи и обречени хора. И не, не ми е забавно да виждам по какъв начин този камък щял да разплиска блатото, тъй като той Е блатото.

За каква смяна бълнувате, когато той Е статуквото?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР