Дългогодишният мениджър в хранителната верига Лидл Георги Николов е новият

...
Дългогодишният мениджър в хранителната верига Лидл Георги Николов е новият
Коментари Харесай

Шеф в Лидл оглавява Агенцията по обществени поръчки

Дългогодишният управител в хранителната верига " Лидл " Георги Николов е новият изпълнителен шеф на Агенцията по публични поръчки (АОП), оповестиха от Министерството на финансите.

Вицепремиерът по еврофондовете Асен Василев е назначил Николов на мястото на Миглена Павлова, която освобождава поста по персонални аргументи.

Нулева приемливост към корупцията при публичните поръчки и ограничението на ин хаус процедурите, посредством които се заобикаля Законът за публичните поръчки е топ приоритет на новата ръководеща коалиция.

" Георги Николов има дълготраен професионален опит на управителни длъжности в бизнес организации. Повече от 15 години в огромна интернационална компания с верига магазини у нас е отговарял за правене на документи и присъединяване в тръжни процедури, при което е придобил забележителен опит в региона на публичните поръчки ", споделиха от МФ.

Николов е приключил магистърската си степен по компетентност " Международни стопански връзки " в Университета " Леополд Франценс ", гр. Инсбрук, Австрия. Любител е на моторните спортове. Владее британски, немски и съветски език.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР