Дългогодишният капитан на българския национален отбор по футбол Стилиян Петров

...
Дългогодишният капитан на българския национален отбор по футбол Стилиян Петров
Коментари Харесай

Стилиян Петров призова Борислав Михайлов и целия Изпълком на БФС да си подадат оставките

Дългогодишният капитан на българския народен тим по футбол Стилиян Петров разгласява прочувствено видеообръщение към всички, които милеят за футбола у нас, по отношение на отсъждането на Софийския градски съд да анулира решенията от конгреса на БФС на 12 октомври.

По време на събитието за президент на съюза бе избран отново Борислав Михайлов, като Петров и останалият екип на кандидат-президента Димитър Бербатов неколкократно сигнализираха за нарушаване на устава на централата по време на конгреса.

В разследване на това самият.

Неговият сътрудник и дълготраен съотборник Стилиян Петров се обърна към Михайлов и Изпълкома на БФС с думите: " Призовавам господин Борислав Михайлов и целият Изпълком неотложно да си подаде оставката и обществено да се извини, по тази причина че заличи българския футбол ".

Обръщението на Стилиян Петров към футболната общност:

" Здравейте на всички и най-много на мазохистите, които обичат българския футбол, в това число и аз!

В последните няколко дни заваля дъжд от известия, от позвънявания за това, че е време настоящето управление на Българския футболен съюз да си замине, тъй като родният футбол е на колене. Българският футбол е упрекнат в черно тото, в корупция, в расизъм и в какво ли още не. Хората по целия свят към този момент гледат с друго око на българския футбол.

Ние още веднъж обвинихме българските национали, че тяхна неточност, че те толкоз си могат. Това са същите извинения от 15 години насам. Сегашното управление на БФС непрекъснато споделя, че ще работи, и че прави промени. Единствената смяна, която би трябвало да стане сте вие да напуснете туристическа организация „ Български футболен съюз “.

Призовавам господин Борислав Михайлов и целият Изпълком неотложно да си подаде оставката и обществено да се извини, по тази причина че заличи българския футбол.

Мазохистите, време е да се събудим! Не ми пишете и не ми се обаждайте, а бъдете смели и самостоятелни! Искайте отговорност от тези, които са отговорни.

За следващ път видяхте, че светът отхвърли техният конгрес и сподели нередностите, за които ние непрекъснато приказваме.

За страдание, тази система е пригодена да работи единствено в ущърб на българския футбол, само че и това ще се промени!

Време е да бъдем мъже, време е да бъдем смели! Това е единственият метод още веднъж да се гордеем с българския футбол и още веднъж да имаме футболисти като Христо Стоичков, Димитър Бербатов и Красимир Балъков ", сподели Петров във видео, оповестено в обществените мрежи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР